navigatie overslaan

Residence de Eese

Residence 'De Eese' is een prachtig vijf sterren vakantiepark in de kop van Overijssel. De omgeving waarin ons park gevestigd is lijkt haast uitgevonden voor wandelaars, fietsers en watersportliefhebbers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

In de directe omgeving van het park treft u een zeer divers aantal natuurgebieden. Denk hierbij aan het vele water rondom ‘De Weerribben’ en ‘De Wieden’, de prachtige bossen en heidevelden bij ‘De Woldberg’, Het Drents Friese Wold, ‘Het Dwingelderveld en De Eese (grenzend aan het park) en het hunebedrijke Havelte. Het park is gelegen op steenworp afstand van diverse pittoreske plaatsen als Giethoorn, Steenwijk, Vollenhove, Blokzijl en Zwartsluis. Bekijk hier de mogelijkheden

Van oorsprong is het park een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de prachtige soms eeuwen oude beukenpartijen. De bosvijver op het terrein is 140 jaar geleden gegraven. De grond die toen vrij kwam is bepalend geweest voor de hele omgeving, vandaar de plaatsnaam "De Bult". Op de rand van het park zijn een tiental prachtige groepsaccommodaties gevestigd. Allen op unieke plaatsen met veel privacy. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen van 12 t/m 28 personen. Alle accommodaties zijn rookvrij, luxe ingericht en zijn voorzien van een ruime tuin.

Residence de Eese beschikt over een ruim aantal prachtige bungalows. Heerlijk om er ècht even tussenuit te zijn. Deze luxe bungalows zijn veelal omheind en hebben een eigen parkeerplek.

In de directe omgeving van het park treft u een zeer divers aantal natuurgebieden. Denk hierbij aan het vele water rondom ‘De Weerribben’ en ‘De Wieden’, de prachtige bossen en heidevelden bij ‘De Woldberg’, Het Drents Friese Wold, ‘Het Dwingelderveld en De Eese (grenzend aan het park) en het hunebedrijke Havelte. Het park is gelegen op steenworp afstand van diverse pittoreske plaatsen als Giethoorn, Steenwijk, Vollenhove, Blokzijl en Zwartsluis.

Residence 'De Eese' beschikt over een prachtige camping. Kamperen kan hier het hele jaar door. Een vakantie, een seizoen of een heel jaar. U bent altijd welkom. Als campinggast kunt u een keuze maken uit verschillende soorten kampeerplaatsen. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen luxe kampeerplaatsen (comfort), XL kampeerplaatsen en standaard kampeerplaatsen.

Bij de comfort plaatsen heeft u als gast de beschikking heeft over eigen aansluitingen (denk hierbij aan water, electra en cai), de XL plaatsen zijn extra ruim opgezet (plaatsen van minimaal 100m2) en de standaard plaatsen zijn wat goedkoper en simpeler van opzet. Alle velden zijn zonnig gelegen. U heeft gemakkelijk toegang tot het zwembad en de velden zijn voorzien van diverse speeltoestellen.

Camping Card ACSI Onze camping is aangesloten bij Camping Card ACSI. Dit betekend dat u met uw CC card terecht kunt bij ons. U kampeert in het laagseizoen dan voor een voordelig tarief. Tijdens de vakantieperiodes en feestdagen hanteren wij het reguliere tarief. Hoge onderscheidingen Residence de Eese is voor haar eersteklas voorzieningen meerdere keren onderscheiden. We hebben de Gouden Milieubarometer toegekend gekregen vanwege onze milieuvriendelijke maatregelen en zijn door de Duitse ADAC uitgeroepen tot Superplatz. Een predicaat dat maar weinig campings mogen voeren. Bij de ANWB staan we geclassificeerd als vijfsterren camping.

Fantastisch gethematiseerde accommodaties van 12 t/m 28 personen. De meest geschikte plek om met uw familie of vriendengroep neer te strijken. Merendeel bestaat uit 2 persoonskamers met net sanitair. Samen met een ruime tuin zijn deze accommodaties geschikt voor elke groepsgrootte.