`t Zwaantje

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De rondvaart specialist voor rolstoelgebonden personen: de 4 (verwarmde en overdekte) rondvaartboten zijn elk voorzien van een grote lift

Foto's & Video's

Groepsaccommodaties

Vrijstaande rolstoel aangepaste accommodatie in het centrum Giethoorn en toch met auto / busjes bereikbaar. Gelegen aan de wandelboulevard en gracht. Bestraat terras rondom af te sluiten met hekken, parkeerplaatsen achterthuis.

Begane grond: woonkamer met vrij uitzicht op boulevard, keukenblok met 6-pits kooktoestel, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak. Wasmachine en droger (gebruik inbegrepen in huurprijs). Toilet in de hal.

Aangepaste doucheruimte met elektrische douche/hygiënestoel Carendo met safety-beld en bedpan, toilet met opklapbare armbeugels, wastafel met steunbeugel, antislip vloertegels, linido douchezit, badbrancard. Doucheruimte is bereikbaar via gang of slaapkamer 1. Overige hulpmiddelen: 2 passieve tillliften inclusief tilbanden maat L en XL.

Slaapkamer 1: 4 hoog-laag bedden met onrusthekken doorgang naar doucheruimte. Slaapkamer 2: 2 hoog-laag bedden. Slaapkamer 3: 2 eenpersoonsbedden en 1 stapelbed, babyfoon.

1e verdieping: eigen opgang naar boven. Woonkamer met keukenblok voorzien van oven, kooktoestel, koelkast, magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douchecel, wastafel, toilet. 3 slaapkamers met eenpersoonsbedden.

Contact

Adres
Ds. T.O. Hylkemaweg 1
8355 CD Giethoorn
Telefoon
0521-361593
Online
www.zwaantje.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook