Camping Kleine Belterwijde

De camping is gelegen in het rustieke waterdorp Belt-Schutsloot, temidden van de rietlanden. Dit karakteristieke waterdorp (ontstaan door vervening) heeft de vakantieganger veel te bieden. Een goede indruk krijgt men wanneer u door het dorp en in het Nationaalpark “de Weerribben Wieden” vaart per fluisterboot of kano en gebruik maakt van de prachtige wandel en fietsroutes.

Op onze camping kunt u terecht voor het huren van Trekkershutten en Bungalowtenten met of zonder toilet. Nieuw op onze camping is een supermooie verhuur caravan direct aan het meer kleine belterwijde met een prachtig uitzicht! en een XXl bungalow voor 6 tot 8 personen voorzien van vloerverwarming met complete badkamer douche,wc en wasbak.

Verder op de camping hebben we een Mooi terras waar u een heerlijke bak koffie of thee kan drinken, tevens hebben we gasflessen verkoop. Een prachtig zand/zwemstrandje met een afgebakend stuk voor de kleintjes om te zwemmen en een speeltuin.

40 toeristische comfort plaatsen. en ca. 120 vaste jaarplaatsen. Jachthaven voor zowel vaste plaatsen als passanten.

Voor de verhuur mogelijkheden op de camping hebben we Kano's sup en waterfiets verhuur en fluisterboot, Ecosloepen en fietsenverhuur. Hierbij kunt u onze prachtige Natuur bewonderen via de weg of op het water wie weet spot u nog bijzondere vogels zoals de ijsvogel of de kiekendief en de roerdomp. Reeën zult u ongetwijfeld zien bij ons in de natuur en wie weet zelfs nog een otter.
Kortom volop genieten dus.

Ook voor groep's arrangementen kunt u bij ons terecht vraag bij ons voor de mogelijkheden, e.v.t. een afsluiting met bijvoorbeeld een BBQ.

Contact

Adres
Vaste Belterweg 3
8066 PT Belt-Schutsloot
Telefoon
038-3866795
Online
www.campingkleinebelterwijde.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook