Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem ligt er werkelijk schitterend, daar in het bosrijke gebied van ‘Weerribben Wieden’ (Giethoorn, Blokzijl, Steenwijk).

Foto's & Video's

Tijd voor ontmoeten!

Op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe ligt op een prachtig landgoed van 14 hectare het gastvrije broederschapshuis Buitengoed Fredeshiem. Buitengoed Fredeshiem bestaat uit een hotel met 35 kamers, 7 zalen, Restaurant Vondel, een prachtig terras, 7 comfortabele vakantiehuizen, boerderij Hiemsherne en exclusieve groepsverblijven en groepsaccommodaties Stins en State. In totaal beschikken wij over overnachtings- èn zaalcapaciteit voor 3 – 200 personen.

De faciliteiten op Buitengoed Fredeshiem zijn al net zo afwisselend als de omgeving. Op het snijvlak van de drie provincies Overijssel, Friesland en Drenthe treft u water, bos, heide, eeuwenoude stadjes en verstilde dorpjes. Denkt u aan het waterrijke Giethoorn, het brinkdorp Dwingeloo, natuurgebied De Weerribben, de oude stadjes Steenwijk of Blokzijl, enz. Buitengoed Fredeshiem ligt er middenin.

Wandelen, fietsen, skelteren, jeu de boules spelen, klootschieten, mountainbiken, handboogschieten en tafeltennissen behoren tot de mogelijkheden. Een prachtige omgeving met volop mogelijkheden voor outdoor, recreatie, feestelijke- en zakelijke bijeenkomsten. Daarnaast bieden wij verschillende activiteiten voor een familiedag of teambuilding evenement.

Een verblijf op Buitengoed Fredeshiem staat voor rust, ruimte, (culinair) genieten, privacy, modern comfort en ontmoeten!

Overal is gratis WiFi internet beschikbaar. De meeste vragen over ons buitengoed worden op de pagina veelgestelde vragen beantwoord.

Appartementen

Neem de tijd…. bij Buitengoed Fredeshiem Buitengoed Fredeshiem… Het ligt er werkelijk schitterend, daar in het bosrijke gebied van ‘Waterreijk Weerribben Wieden’ (Giethoorn, Blokzijl, Steenwijk). Buitengoed Fredeshiem wordt omringd door een wereld van water en riet, oude meanders en weiden, glooiende heuvels, prachtige heidevelden en uitgestrekte bossen. Verscholen op het veertien ha eigen lommerrijke domein vindt u onze vakantiehuisjes. In de luxe open keuken treft u een combimagnetron, een vaatwasser en een keramische kookplaat aan. Een badkamer met douche en/of bad en één 2-persoonsslaapkamer bevinden zich op de begane grond. Boven zijn twee ruime 2-persoonsslaapkamers met wastafel. Enkele huizen hebben een infrarood-sauna, kindvriendelijke voorzieningen, zijn geschikt voor mindervaliden of zijn rookvrij. In twee bungalows zijn huisdieren toegestaan. De vakantiehuizen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een tv met kabelaansluiting en telefoon. Uw auto kunt u parkeren op het centraal gelegen parkeerterrein.

Groepsaccommodaties

Buitengoed Fredeshiem ligt er werkelijk schitterend, daar in het bosrijke gebied van ‘Weerribben Wieden’ (Giethoorn, Blokzijl, Steenwijk). Verscholen op het veertien ha eigen lommerrijke domein beschikt dit buitengoed over …. comfortabele vakantiehuizen, uitstekend geoutilleerde groepsaccommodaties en een karakteristiek (groeps)hotel met het sfeervolle Restaurant Vondel…. Buitengoed Fredeshiem biedt alles om bijv. ook úw vrienden- of familieweekend, vakantie, midweekbreak of mountainbikeweekend tot een onvergetelijke tijd te maken!

STINS & STATE

De Voorhuizen van Stins en State hebben een gashaard en een open keuken met vaatwasser, combi-magnetron, grote koelkast en vijfpitsgasstel. Op de begane grond zijn twee slaapkamers, waarvan één geschikt is voor minder validen en de ander voorzien is van een bedstee. Boven zijn drie slaapkamers, waarvan één een wat kleinere en een ruime sauna!De grotere Achterhuizen hebben ook een woonkamer met gashaard en een open keuken met vaatwasser, combi-magnetron, koelkast en vijfpitsgasstel. Vanuit de woonkamer is een aparte tv/kinderkamer bereikbaar met ondere andere zitkussens. Op de begane grond is verder een voor minder validen aangepaste slaapkamer. Boven zijn vier ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer.

De woonkamers van Voor- en Achterhuis kunnen met elkaar worden verbonden via een dubbele deur, zodat één grote kamer ontstaat. In beide woonkamers zijn een tv met kabelaansluiting, cd-speler en telefoon aanwezig. In Voor- en Achterhuis zijn een kinderbedje (zonder bedlinnen) en een kinderstoel aanwezig.

Stins ligt in het bos, aan de rand van het weiland. State ligt in het weiland, aan de rand van het bos. Beide groepsaccommodaties zijn geschikt voor acht tot twintig personen en hebben een 'eigen' speelweide en eigen terrassen. Tussen de twee landhuizen in, in het bos, ligt een parkeerruimte voor in totaal twintig auto's. Dichtbij Stins kan volleybal worden gespeeld. Bij beide landhuizen is een buiten-tafeltennistafel. Nabij de groepsaccommodaties is een grote speelweide en even verderop een kleine speelplaats met schommels, zandbak, rekstok en nog een tafeltennistafel.

HIEMSHERNE

Hiemsherne is een oud-Saskische boerderij en bestaat uit een Voorhuis (5-7 personen) en een Achterhuis (7-9 personen) die apart of als één geheel te huur zijn als vakantiehuis.

De prachtig aan een door bossen omzoomd weilandje gelegen boerderij is geschikt voor maximaal veertien personen. In Hiemsherne Voorhuis bevindt zich op de oorspronkelijke deel een vide; op de begane grond is een keuken, een woonkamer en achter de bedsteedeurtjes vindt u een tweepersoonskamer. Op de eerste verdieping vindt u een driepersoonskamer, een badkamer en een extra tweepersoonskamer, die bij gescheiden verhuur van Voor- en Achterhuis bij één van de twee hoort (graag reserveren).

Het Achterhuis heeft op de begane grond een woonkamer met open keuken (met combimagnetron en vaatwasser), twee tweepersoonskamers en een ruime toilet/douchecombinatie; boven is een driepersoonskamer.Het Achterhuis is beperkt geschikt voor mindervaliden. Uw auto kunt u parkeren nabij Hiemsherne.

Contact

Adres
Eiderberg 2
8346 KJ De Bult (Steenwijk)
Telefoon
0521-535100
Online
fredeshiem.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook