Landwinkel/Camping de Waterbuffelfarm Oldemarkt

U bent van harte welkom op onze Minicamping de Waterbuffelfarm in Oldemarkt, u kunt een kijkje nemen bij de Waterbuffels in de stallen, of op het land.

Foto's & Video's

Deze dieren houden wij op een duurzame diervriendeijke manier, in onze boerderijwinkel verkopen wij duurzaam buffelvlees, de echte BuffelMozzarella, boerenkazen, ambachtelijke producten, aardappelen, uien, fruit enz.. En u kunt onder het genot van een kopje koffie of thee genieten van de kinderen die de dieren kunnen aaien en vertroetelen op onze kinderboerderij. Vanaf 2020 is er ook een camping voor de rustzoeker bij.(18+).

SVR-Camping de Waterbuffelfarm - Oldemarkt - Overijssel

1 April 2020 gaat onze nieuwe camping open en daar zijn wij Richard en Carina, Sander en Ciska Zeestraten trots op.

Het was hard werken maar het nieuwe sanitair gebouw is helemaal af, 5 toiletten, 4 douchen, 1 was cabine, 2 wasbakken, 2 afwas plaatsen. Het gebouw is voorzien van moderne tegels met een strak interieur. U kunt gratis gebruik maken van het warme water. Ons sanitair gebouw draait op eigen bronwater, dit is duurzaam en wij zorgen voor een hoogstaande waterkwaliteit.

Op onze camping is het enorm mooi en rustig, en u kunt vertoeven naast de dieren, we hebben de camping opgesteld in een Carrousel zodat de dieren om de camping heen lopen en u altijd zicht heeft op de dieren en het groen. De plaatsen zijn groot, ongeveer 110M2 per plaats. In het midden zit 1 drink water tappunt en iedere plaats heeft zijn eigen elektriciteit aansluiting.

We hebben gekozen voor een camping waar iedereen welkom is v.a. 18 jaar. Dus we gaan voor een rustige gezellige camping waar u op uw gemak kunt genieten. We gaan het merk SVR camping voeren.

Voor vragen/informatie Tel: 06 30353018

De Waterbuffelfarm is een boerderij met circa 95 waterbuffels. De waterbuffels hebben we voor het vlees, het zijn dus waterbuffelmannen. Er is ook een eigen winkel waar producten van de waterbuffels te verkijgen zijn en andere streekproducten. Wij nodigen u graag uit om met eigen ogen te zien hoe wij werken op onze waterbuffelfarm. De Waterbuffelfarm is centraal gelegen in de Kop van Overijssel en ligt te midden van Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten moerasgebied van Noordwest-Europa. Ten noorden van Oldemarkt wandelt of fietst u door het veenweidegebied (de broeklanden) van het grensriviertje de Linde. En steekt u het riviertje over dan u bent in Friesland.

Ingang camping achterom via de Ossenzijlerweg.

Een boerderijcamping is natuurlijk niet compleet zonder boerderijdieren. Als vermaak kunt u bijvoorbeeld meehelpen met de buffels voeren of maak een rondleiding, en proef het boerderijleven. Uiteraard kunt u het zware werk aan ons overlaten!

Regelmatig worden er barbeques georganiseerd en de laatste zaterdag van de maand is het altijd paling en makreel roken.

Prijzen per nacht€ 19,50 incl. stroom, warm water, doche. Toeristenbelasting € 1,10 p.p . SVR leden -€ 1,- per nacht

Minicamping SVR

Kleinschalige boerderij camping (only adults).

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag gesloten
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00

Van 1 mei tot 1 oktober op zondag geopend van 12.00 - 17.00 uur.


Contact

Adres
Hareweg 6a tom tom adres (ingang achterom via Ossenzijlerweg)
8375 EA Oldemarkt
Telefoon
06-30353018
Online
www.waterbuffelfarm.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook