Vakantiehuis Geert en Iebeltien

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

authentiek en uniek vakantiehuisje midden in het Nationaal Park Weerribben -Wieden, direct aan het water van de Kalenbergergracht gelegen . Heel geschikt voor natuurliefhebbers, vogelaars , wandelaars, fietsers en vissers. Bereikbaar per auto.

Foto's & Video's

Het gezellige, in authentieke staat verkerende, rietsnijdershuisje ligt aan de uiterste rand van het mooie dorpje Kalenberg, aan een doodlopende weg. U bent geheel omringt door de natuur van het Nationale Park Wieden-Weerribben. Het knusse huisje bestaat uit alleen een benedenverdieping. Er zijn twee slaapkamers, een keuken, bijkeuken, kamer en een schuurtje. Vanuit het huisje kijk je direct uit over de rietvelden achter en aan de voorkant kijk je op de Kalenberger gracht. Vanuit de tuin kun je direct vissen, varen, zwemmen etc. Er is ook de mogelijkheid om met een eigen sloep of boot aan te leggen direct bij het huisje. U kunt ook de eigen boot van het huisje erbij huren. Rondom het natuurhuisje ligt ongeveer 1000m² tuin. Op het ruime terras aan de Kalenberger gracht heeft u een prachtig uitzicht over het water. Op het overdekte terras aan de zuidzijde kunt u heerlijk van de ochtendzon genieten en kijkt u uit op het laagveen moeras. De tuin ligt geheel vrij en is aan de zuidzijde omheind met een hek. In het huis is TV en gratis WIFI aanwezig. Het huis is goed per auto bereikbaar, en u kunt bij huis parkeren. zie ook onze eigen website: www.geerteniebeltien.nl

Boot

de boot die bij het huisje hoort kan door de huurders worden gehuurd.

Contact

Adres
Noord 8
8377 HC
Telefoon
0561477493 / 06-51933228
Online
www.geerteniebeltien.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook