Camping en Jachthaven de Wanepe

De camping bevindt zich in Belt-schutsloot, midden in het prachtige natuurgebied van het Nationale park Weerribben-Wieden. Op onze camping staan rust, natuur en water centraal. Wij bieden alleen vaste standplaatsen voor stacaravans en chalets.

Foto's & Video's

Op onze camping staan rust, natuur en water centraal. Camping en jachthaven de Wanepe bevindt zich in Belt-schutsloot, op steenworp afstand van Giethoorn en midden in het prachtige natuurgebied van het Nationale park Weerribben-Wieden. Aan het meer het ‘kleine Belterwijde’ is dit voor liefhebbers van rust, natuur en watersport is dit de ideale plaats in Nederland.

Wij bieden alleen vaste standplaatsen voor stacaravans en chalets, eveneens vaste ligplaatsen voor boten.

Belt-Schutsloot ligt in de kop van Overijssel en is het minder bekende, maar zeker schitterend dorpje in de nabijheid van Giethoorn. Het dorp is het beste omschreven als pittoresk; mooi om te zien en met de uitstraling dat het leven er rustig en prettig is.

Al onze standplaatsen zijn direct aan het water en bieden een eigen ligplaats voor uw boot. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door middel van berkenhagen of andere natuurlijke begroeiing, waardoor veel privacy wordt verkregen en wat de camping een ‘natuurlijke’ uitstraling geeft. De aanleg en aard van de camping is daardoor vrij uniek in Nederland.

Voor kleinere boten (boten tot 5,8m) bieden wij ruime ligboxen aan waar u direct naast kunt parkeren, zodat u uw spullen niet ver hoeft te dragen. U stapt uit de auto uw boot in en kunt direct gaan varen. Voor boten vanaf 6m en groter bieden wij ligplaatsen in onze haven aan, met Stroomaansluitingen van 6 Ampère en met aftappunten voor water.

De maximale diepgang is 1 meter 10, de maximale lengte is 12 meter.

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag 09:00 - 17:00

Contact

Adres
Vaste Belterweg 6
8066 PT Belt-Schutsloot
Telefoon
038-3866590
Online
www.wanepe.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook