Camping Op de Polle

Camping Op de Polle is een kleinschalige, rustige camping in Belt-Schutsloot. De camping heeft 13 vaste accommodaties, waaronder vijf huuraccommodaties.

Alle accommodaties zijn gelegen aan het water en beschikken over een eigen ligplaats. De camping is alleen bereikbaar over een brug die alleen voor wandelaars of fietsers te nemen is. De camping beschikt over centraal sanitair en daarnaast hebben de meeste accommodaties eigen sanitair.

Alle accommodaties voor de verhuur zijn gesitueerd aan het meer de Kleine Belterwiede. De huuraccommodaties hebben beschikking over een motorboot zodat u optimaal kunt genieten van de waterrijke omgeving van Belt-Schutsloot.

Deze camping is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving van Belt-Schutsloot te verkennen. Dat kan op vele manieren te voet, op de fiets, met de boot of kano. Een gebied dat in alle seizoenen fascinerend en kleurrijk is: de gele dotters in de lente, de overdadige jungle in de zomer, bronzen rietvelden in de herfst en de ijsblauwe verstilling in de winter.

Het uitgestrekte natuurgebied De Wieden heeft u veel moois te bieden. Karakteristiek zijn de moerasbossen, riet en hooilanden, een doolhof van plassen, meertjes, kreken, sloten en trekgaten. Het is een avontuurlijk gebied om actief te ontdekken, maar ook met rustige plekken om stil van te genieten.

Contact

Adres
Belterweg 84
8066 PX Belt-Schutsloot
Telefoon
038-3867110
Online
www.campingopdepolle.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook