B&B Nijelinde

De stelpboerderij Nijelinde heeft een unieke ligging aan de Linde, daar waar De Weerribben en het natuurpark de Rottige Meente bij elkaar komen. Nijelinde beschikt over comfortabele kamers met eigen badkamer als ook een vakantiehuisje voor 2 personen.

De boerderij is verbouwd in 2015 en heeft twee Bed & Breakfastkamers op de begane grond, een vakantiewoning en een balkonkamer met mezzanine.

Het grote, stijlvol ingerichte achterhuis leent zich uitstekend voor inspirerend vergaderen, creatieve workshops of sfeervolle familie-bijeenkomsten. De deel heeft 4 bedstedes en kan tezamen met de andere accommodaties gehuurd worden (maximaal 12/14 personen).

Nijelinde ligt rustig in het beschermde natuurgebied ‘Rottige Meente’ van Staatsbosbeheer. Aan de overkant van de Linde ligt het Nationaal Park Weerribben-Wieden. U kunt bij ons genieten een bijzondere omgeving met veel vogels. In de ochtend wordt u wellicht gewekt worden door het geluid van klepperende ooievaars. In de avond zult u verrast worden door de prachtige kleuren van de zonsondergang.

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Contact

Adres
Lindedijk, 7
8481 KH Nijetrijne
Telefoon
0624779425
Online
www.nijelinde.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook