Jachthaven - Camping - Botenverhuur Aan 't Wiede

Jachthaven-Camping-Botenverhuur Aan ’t Wiede in Wanneperveen, een gemoedelijke watersportcamping midden in het prachtige en uitgestrekte watersport- en natuurgebied Weerribben-Wieden.

Foto's & Video's

Gelegen aan het Belterwiede is dit de ideale locatie voor een heerlijke dag op en aan het water óf een sportieve kano-/ zeilvakantie. U kunt een zeilboot, sup of fluisterboot huren, een nachtje aanleggen in de jachthaven of kamperen op één van de kampeerplaatsen op het trekkersveld.

De Weerribben-Wieden zijn per fiets, boot of wandelend uitstekend te verkennen. Ontdek de prachtige bos-, riet-, en waterlandschappen en de vele pittoreske stadjes en dorpen die deze regio rijk is. De bushalte bevindt zich op 5 minuten lopen, ideaal dus voor u als u per Openbaar Vervoer reist.

Voor een hapje en een drankje kunt u hier terecht bij het Paviljoen. Heerlijk op het terras aan het water met strandje!

Campingpod op camping Aan 't Wiede

Geen tent en toch het kampeergevoel krijg je in de campingpod. Helemaal van hout en voorzien van dubbel glas. Ideaal voor een fiets kampeervakantie en voor kanovakanties. Kano’s krijgen bij ons ook een mooi plekje op de wal.

De campingpod bevindt zich op onze camping midden in het Nationaal Park Weerribben-Wieden en is geschikt voor 2 tot 3 volwassenen of 2 volwassen met 2 kinderen. Het is uitgerust met een opgemaakt 2 persoons bed (140200) en een slaapbank (130190). Voorzien van toilet, koelkast, keukenblok met spoelbak, kookplaat, waterkoker en koffiezetapparaat plus een volledige keukeninventaris. Een ruim vlonderterras met meubilair en de mogelijk om een boot erbij te huren. De campingpod bevindt zich nabij ons ruime sanitair gebouw, waar gedoucht kan worden. Auto’s parkeren op het parkeerterrein, zodat het lekker rustig is en kinderen fijn kunnen spelen.

Kamperen aan 't Wiede

Jachthaven-Camping-Botenverhuur Aan ’t Wiede is een sfeervolle watersportcamping midden in het prachtige uitgestrekte watersport- en natuurgebied Weerribben-Wieden. Het familiebedrijf beschikt over een groot aantal vaste standplaatsen, maar daarnaast ook over een trekkersveld, waar u met een tent of lichte caravan terecht kunt voor een heerlijk verblijf. De camping is een prachtige uitvalsbasis voor een zeilvakantie of het ontdekken van het natuurgebied.

Jachthaven

Onze jachthaven ligt aan het prachtige uitgestrekte Belterwiede. Met het Beulakerwiede op korte afstand en talloze vaarverbindingen met onder andere Giethoorn, Blokzijl en Zwartsluis is onze jachthaven een uitvalsbasis van prachtige vaarroutes in één van de mooiste waterrijke gebieden van Nederland. De mogelijkheden zijn enorm. Zo kunt u zelfs richting de Friese meren en het Ketel- en IJsselmeer varen.

Wij hebben 230 vaste ligplaatsen. Passeert u onze prachtige camping en wilt u even een hapje eten bij het gezellige paviljoen of een nachtje overnachten? Dan kunt u in overleg gerust even aanmeren. Wij hebben een paar tijdelijke ligplaatsen voor de wat kleinere boten. Zou u zich voor een tijdelijke ligplaats even vooraf willen aanmelden? Wees welkom!

Openingstijden

Aanwezig/telefonisch bereikbaar tussen 09.00 - 13.00 uur en van 14.00 uur tot 19.00 uur.


Contact

Adres
Veneweg 249
7946LV Wanneperveen
Telefoon
0522-792168 / 06-14685277
Online
campingaantwiede.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook