Camping de Noorde

De camping ligt centraal gelegen in de gemeente Zwartewaterland. Uitzicht over de landerijen. Vanaf de camping kunt u o.a. de plaatsen Zwartsluis, Genemuiden, Hasselt, Giethoorn, Vollenhove, Kampen en Meppel bezoeken.

Foto's & Video's

Gelegen in Overijssel in de gemeente Zwartewaterland ligt onze kleine camping de Noorde. Met uitzicht over de weilanden. Waar u kunt kamperen met uw tent, vouwwagen, caravan of camper. Of gebruik kunt maken van onze trekkershut.

Onze camping heeft 9 kampeerplaatsen van ongeveer 100m2 voorzien van 6A stroom en een apart tentveld. Tevens hebben wij overnachting mogelijk in een trekkershut en een safaritent.

Het sanitair gebouw is ruim opgezet. Voorzien van een dames- en een herenafdeling. Elk voorzien van 2 toiletten, 2 douches, 3 wasbakken waarvan 1 door een deur afgesloten kan worden. In het midden van het sanitair gebouw zijn 3 afwasplaatsen.

In de oude schuur is een recreatieruimte gemaakt. Deze ruimte heeft een kleine keuken, lounge ruimte en een tafeltennistafel.

Vanaf de camping zijn er diverse fiets- en wandelroutes. Knooppunt 83 ligt vlak voor de camping. Wij hebben al meerdere fietsroutes voor u gemaakt. Onder andere lopen de wandelroutes Christoffelpad, Jabikspaad en Rietlandroute bij ons voor de camping langs.

Contact

Adres
Oppen Swolle 25
8064 PZ Zwartsluis
Telefoon
0630315511
Online
www.campingdenoorde.nl/
E-mail
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door MarketingOost.

Tip je vrienden

twitter facebook