Luxe vakantievilla Weerribben

Te huur luxe en complete vakantievilla voor 6 personen, rustig aan de rand van het park gelegen, ideaal voor ouders met kinderen en 50 plussers.

Foto's & Video's

Te huur luxe vakantiewoning voor 6 personen op park met zwembad. Indeling Vakantievilla nummer 36:

Er zijn vier slaapkamer, een ruime ouderslaapkamer op de begane grond en nog drie slaapkamers boven. Verder heeft de villa natuurlijk centrale verwarming, een ruime badkamer met ligbad op de begane grond, een mooie open keuken met combimagnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, magnetron, afzuigkap, Senseo en natuurlijk een vaatwasser en is er een heerlijke tuin met terras en vrij uitzicht.

De woning wordt momenteel gerestyled, dus er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden!

In de woning staat een 50 inch breedbeeld tv en op de hoofdslaapkamer komt ook een tv. Prijzen vanaf 350,00 per week, inclusief schoonmaakkosten. Gratis internet WIFI! In de berging is een wasmachine aanwezig en daar komt ook nog een droger! De vakantiewoning is gelegen op Villapark De Weerribben. Villapark de Weerribben biedt diverse activiteiten voor jong en oud! Het hele jaar door kunt u genieten van het overdekte zwembad, waar u baantjes kunt trekken en de kinderen kunnen spelen en zwemmen. Tijdens uw vakantie of weekendje weg kunt u ook deelnemen aan leuke activiteiten, zoals onze boerenactiviteiten, klimmen in het klimbos, adventure golf of sla een balletje op de tennisbaan. Ga ook de uitdaging aan in onze escape rooms!

Voor meer informatie zie onze website https://www.luxevakantievillaweerribben.nl/

Contact

Adres
Binnenweg 12-57
8378 JJ Paasloo
Telefoon
0623264893
Online
www.luxevakantievillaweerribben.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook