Boutique Hotel Villa Steenwyck

Boutique hotel Villa Steenwyck. Luxe, maar voordelig, overnachten kan in 1 van de 4 gloednieuwe kamers in het historische stadscentrum van het vestings stadje Steenwijk.

De prachtige stadsvilla is in 1905, in opdracht van Jan Hendrik Tromp Meesters (een rijke, Steenwijkse ondernemer en filantroop) gebouwd in de bekende Jugendstill stijl als zijnde wijkverpleging gebouw,hetgeen nog terug te zien is op de plaquette aan de voorkant van de villa.

In “Het groene kruis gebouw” zoals de villa bij de Steenwijker in de volksmond genoemd wordt, zat vroeger een dokterspraktijk, kregen baby's hun inentingen en kwam men hierheen voor de sportkeuring. Hedendaags bevindt zich hier dus een luxe hotel.

Boutique hotel villa Steenwyck is geopend in januari 2023. Alles is splinternieuw en overal is aan gedacht;

Luxe grote “Van der Valk” Boxspring bedden van Swiss Sense, heerlijk wit, fris satijnen beddengoed en badtextiel van het beroemde merk “De Witte Lietaer” uit België en alle kamers zijn voorzien van Daikin warmtepomp airconditioners voor het milieu bewust koelen en verwarmen met ingebouwde flash-streamer luchtreiniging tegen stof, pollen, virussen, bacteriën en allergenen, Voor een altijd frisse “berglucht” in uw kamer. 80% van de energie wordt opgewekt door de zonnepanelen voor een zo milieu bewust mogelijk verblijf.

Contact

Adres
Meppelenweg 56
8331 CX Steenwijk
Telefoon
+3164183412
Online
www.villasteenwyck.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook