Logies Bovenboer

Onze accommodatie bied alles voor een heerlijke luxe vakantie in een rustige omgeving. Prachtige natuurgebieden voor mooie routes, dichtbij Giethoorn, Havelte en Meppel. Na een dagje weg is het fijn relaxen in de grote achtertuin of binnenshuis; privacy, stilte en donkere nachten!

Foto's & Video's

De locatie is een droom voor motorrijders en fietsers, met prachtige routes door de natuurlijke omgeving, dichtbij Giethoorn, Havelte en Meppel.

De ruime achtertuin met priv├ę zonneterras is de perfecte plek om heerlijk te ontspannen na een dag rijden of fietsen. Er is een veilige, afgesloten stalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen. De auto kan gratis en veilig worden geparkeerd op ons terrein.

De ruimte

Het ruime appartement is voorzien van vloer verwarming, snelle wifi, B&O stereo voor een perfecte geluidservaring, en een volledig uitgeruste keuken met onder andere een Nespresso apparaat en een Borretti 6-pits gasfornuis. De luxe slaapkamer met groot boxspring bed biedt direct toegang tot een elegante badkamer met aparte douche en bad. De ruimte is geschikt voor maximaal 4 personen, met een comfortabele slaapbank in de gang. Geniet van digitale tv, Netflix, VIAPLAY, Ziggo en meer voor ontspanning na een dagje op de fiets of de motor. Parkeer je auto veilig op ons terrein.

Toegang voor gasten

Na overleg over de aankomst en tijdstip ontvangen wij jullie persoonlijk of je maakt gebruik van het sleutelkastje. De auto kan veilig en gratis geparkeerd worden achter het huis. Motoren en fietsen kunnen veilig gestald worden in de afgesloten stalling. Hier is tevens een oplaad mogelijkheid voor elektrische fietsen. Gewone fietsen, gratis te leen. Wij zijn een Drents gezellig stel, eind 50 en vinden het leuk om gasten te ontvangen. Ons doel is dat je een hele fijne ontspannen vakantie hebt! Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en wonen en hier alweer 20 jaar. Beiden zijn we opgegroeid in de directe omgeving; we kunnen je van allerlei leuke informatie en tips voorzien! Van harte welkom!

Contact

Adres
Nijeveense Bovenboer 16
7948 LG Nijeveen
Telefoon
06-28835552
Online
www.logiesbovenboer.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook