Hoeve Montigny

hoeve Montigny beschikt over 2 groepsaccommodaties, een camping, het boerenlogement: kamers en appartementen met "Bed & Breakfast" (ontbijt met verse streekproducten). Er worden rondleidingen gegeven over het bedrijf (op aanvraag). Hoeve Montigny is een prima uitvalbasis voor afwisselende fiets-, wandel- en vaartochten, wij hebben diverse routes door Giethoorn en omgeving.

Op onze goed uitgeruste camping zijn 35 ruime kampeerplaatsen. Het geheel is voorzien van een mooie grasmat en wordt omringd door beschutte beplanting. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin aanwezig. Tevens vindt u hier alle noodzakelijke voorzieningen zoals: goed sanitair, warm water, afgesloten fietsenstallling. Euro-aansluiting (6 ampere). Honden zijn toegestaan maar dan wel aangelijnd. Gratis wifi

Appartementen

Appartementen:

De 3 sfeervolle appartementen zijn ingericht voor 4-5 personen en voorzien van eigen sanitair, keuken met afwasmachine, tv en terras. De appartementen bevinden zich op de begane grond, dus ook geschikt voor mindervaliden.

Contact

Adres
Kanaaldijk 5
8355 VH Giethoorn
Telefoon
0521-361483
Online
www.hoevemontigny.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook