1. 5 bijzondere B&B's in Weerribben-Wieden waar je heerlijk kunt overnachten

  Weerribben-Wieden is een uniek gebied, dat een aantal zeer bijzondere B&B’s herbergt. Op deze authentieke logeeradresjes is het puur genieten van de natuur, de rust, de ruimte en de cultuur. Ze geven net dat beetje extra vanwege hun ligging, opzet of speciale voorzieningen. Dit maakt deze verrassende locaties ideaal voor een fantastische vakantie of een romantisch weekendje weg. Lees gauw verder en ontdek vijf prachtige B&B’s die je verblijf in Weerribben-Wieden onvergetelijk zullen maken.

 2. 5/5

  5.

  B&B Slapen in vertrouwen - Slapen op een uniek vrachtschip

  Bij Kalenberg vind je Boot & Breakfast 'Slapen in vertrouwen'. Je overnacht in een sfeervol ingericht vrachtscheepje. Op de wal staat een badhuisje en je kunt gebruik maken van de moestuin. Op het terras of in de boot kun je genieten van een heerlijk vegetarisch/biologisch ontbijtje. Er ligt een stoere Canadese kano op je te wachten om ontdekkingstochten door de uitgestrekte Weerribben te maken.

 3. 4/5

  4.

  B&B De Imme - Stilteplek op idyllische locatie aan het water

  In het hart van de Weerribben, tussen Ossenzijl en Kalenberg, vind je B&B De Imme. Het is een idyllische locatie met veel groen, direct aan het water. Dit is jouw plek als je houdt van stilte, de natuur en sterren kijken. Er kunnen hier geen auto’s komen, dus je wordt met een bootje naar de Bed and Breakfast gebracht.

 4. 3/5

  3.

  B&B Mol Groenewegen - Logies met ontbijt aan de Dorpsgracht in G

  Aan de gezellige Dorpsgracht in het centrum van Giethoorn vind je B&B Mol Groenewegen. In deze fraai gelegen boerderij kun je overnachten in prachtige kamers of een groot appartement. Ook zijn er knusse vakantiehuisjes te huur. Er is een ruime tuin en je kunt meteen op stap in het historische plaatsje. Maak een wandeling langs de vele mooie oude panden, proef de cultuur en pak een terrasje.

 5. 2/5

  2.

  B&B Mieke & Co - Schilderachtig plekje in hartje Blokzijl

  Blokzijl is een voormalig Zuiderzeestadje met een prachtige omgeving. Aan een rustig straatje, midden in dit gezellige stadje, ligt B&B Mieke & Co. Je kunt genieten van een heerlijke tuin met uitzicht op 17e eeuwse gevels. Hier kun je ook een overheerlijk ontbijt laten serveren. Dit bestaat onder meer uit verse streekproducten.

 6. 1/5

  1.

  B&B Paasloërhof - Boerderij in heggen- en houtwallenlandschap

  B&B Paasloërhof is gelegen in het prachtige groene heggen- en houtwallenlandschap van Paasloo. Hier vind je rust, privacy en gastvrijheid. De woonboerderij heeft een lange oprijlaan, een ruime hal, een gezellige eetkamer en een grote tuin met leuke zitjes. Er zijn drie comfortabele zitslaapkamers, waarvan er eentje rolstoelvriendelijk is ingericht.

 1. Eten & Drinken

  Culinair genieten in Steenwijk

 2. UIT in de regio

  Kom shoppen in Steenwijk Vestingstad

 3. Natuur

  Mooie fotolocaties in Nederland: leg Weerribben-Wieden vast op beeld

  Erik
 4. Natuur

  Trek de wandelschoenen maar aan! Wandelen in waterdorp Giethoorn

Tip je vrienden

twitter facebook