De Imme

De Imme: een bed&breakfast, groepsaccommodatie, yogastudio en sterrenwacht. Een bijzondere plek in het hart van de Weerribben.

Foto's & Video's

Op een idyllische locatie, in het centrale hart van de Weerribben, vindt u De Imme met een B&B, groepsaccommodatie, yogastudio en sterrenwacht. Het is dé plek voor wie houdt van natuur, stilte, donkere nachten, sterren en planeten. De prachtige yogastudio met uitzicht op de Weerribben is vrij te gebruiken door onze gasten. Tevens is de accommodatie en yogastudio exclusief te huur voor yogaretraites en trainingen. Met ingang van zomer 2019 wordt de sterrenwacht in gebruik genomen. Kijk op de website voor meer informatie.

WIJ WONEN PRACHTIG IN EEN VAARDORP. Met als gevolg dat er hier een magische stilte is. Het geluid van auto’s zul je niet horen. Je kunt ons bereiken lopend en met de fiets via het pad langs de Kalenbergergracht. Een aanlegplaats voor boten is aanwezig. Wanneer u met de auto komt halen wij u op vanaf een voor u gereserveerde parkeerplek in Kalenberg. Fietsen voor vervoer naar de parkeerplek en omliggende dorpen staan tijdens uw verblijf gratis ter beschikking.

In De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur centraal staan. Om deze reden zijn er geen radio of televisie aanwezig.
Ontbijt en, desgewenst, lunchpakket en diner zijn bereidt van biologische ingrediënten.

Meer informatie over B&B en Groepsaccommodatie de Imme, Sterrenwacht de Weerribben en Yogastudio de Weerribben vindt u op www.weerribben.eu

Bed & breakfasts

Inbegrepen Ontbijt: uitgebreid ontbijt van biologische producten.
Transport: parkeerplaats op het terrein van Staatsbosbeheer in Kalenberg, fietsen voor vervoer van en naar Kalenberg of Ossenzijl, transportservice per boot bij aankomst en vertrek, afsluitbare fietsenstalling, oplaadpunt voor elektrische fietsen, ruime aanlegplaatsen met meerpalen en aanlegringen, veilige haven voor kano’s, wherries e.d.
Comfort / sanitair: horren in alle kamers voor ramen en deuren, lakens, kussens, keuze tussen één- of tweepersoonsdekbedden, regenkleding en paraplu’s, handdoeken en washandjes, kamerjassen, shampoo, haardroger.
Gemeenschappelijk: aangename ontbijt- en verblijfsruimte, compleet uitgeruste keuken, tuin met diverse terrassen en zitjes, gratis wifi.
Stilte: in De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur en stilte centraal staan. Om deze reden zijn er bij ons geen radio of televisie aanwezig.

Extra faciliteiten
- Verhuur fietsen, kano's en fluisterboot
- Gebruik van yogaruimte mits niet verhuurd (gratis)
- Bij mooi weer door de telescoop kijken (gratis)
- Diner van biologische ingredienten
- Astronomiearrangement.

Contact

Adres
Oudeweg 113
8376 HS Ossenzijl
Telefoon
06-21286789 / 06-12618904
Online
www.weerribben.eu/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook