De Imme

De Imme: groepsaccommodatie in het hart van de Weerribben.

Foto's & Video's

Op een idyllische locatie in het centrale hart van de Weerribben vindt u De Imme, geschikt voor huishoudens tot acht personen. Het is dé plek voor mensen die houden van natuur, stilte, donkere nachten, sterren en planeten. De dichtstbijzijnde buren zijn op resp. 150 en 500 meter afstand. Op het terrein van de Imme bevinden zich ook een yogastudio en een sterrenwacht.

De accommodatie is in 1997 gebouwd als woonhuis. Deze sfeer proef je. Geen kamer is hetzelfde. En of je nu met twee of meer personen komt altijd ervaar je de warmte, de intimiteit en de eigenheid van het gebouw.

In De Imme wordt veel extra's aangeboden. Zo is er bijvoorbeeld een thuisbioscoop met hdmi aansluiting. Er is gratis gebruik van (volwassen) fietsen en kano's. U kunt hier zwemmen in natuurwater. In overleg kunt u de yogastudio gebruiken. Heerlijke maaltijden (ontbijt, lunch en diner) kunnen voor u geserveerd worden. En het is mogelijk om diverse arrangementen (rond yoga, astronomie en/of voeding) bij te bestellen. Voor meer informatie kunt u het beste kijken op linktekst....

In De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur en stilte centraal staan. Om deze reden zijn er geen radio of televisie aanwezig.

WIJ WONEN PRACHTIG IN EEN VAARDORP. Met als gevolg dat er hier een magische stilte is. Het geluid van auto’s zal je hier niet horen. Je kunt ons bereiken lopend en met de fiets via het pad langs de Kalenbergergracht. Een aanlegplaats voor boten is aanwezig. Wanneer u met de auto komt halen wij u op vanaf een voor u gereserveerde parkeerplek in Kalenberg. Fietsen voor vervoer naar de parkeerplek en omliggende dorpen staan tijdens uw verblijf gratis ter beschikking.

Hier vindt u rust, stilte en donkere nachten

Inbegrepen

  • Transport: parkeerplaats op het terrein van Staatsbosbeheer in Kalenberg, transportservice per boot bij aankomst en vertrek, afsluitbare fietsenstalling, oplaadpunt voor elektrische fietsen, ruime aanlegplaatsen met meerpalen en aanlegringen, veilige haven voor kano’s, wherries e.d.
  • Comfort / sanitair: horren in alle kamers voor ramen en deuren, lakens, kussens, keuze tussen één- of tweepersoonsdekbedden, regenkleding en paraplu’s, handdoeken en washandjes, kamerjassen, shampoo, haardroger.
  • Comfort / verblijf: aangename ontbijt- en verblijfsruimte, compleet uitgeruste keuken, tuin met diverse terrassen en zitjes, gratis wifi.↵
  • Comfort / activiteiten:_ gratis gebruik van kajakken, een kano en fietsen.
  • Comfort / media: thuisbioscoop aanwezig met hdmi aansltuiding. Geen t.v. en radio aanwezig.
  • Comfort / extra: maaltijden op aanvraag, diverse arrangementen op het gebied van yoga, astronomie en voeding. Zie www.weerribben.eu voor meer informatie.

Contact

Adres
Oudeweg 113
8376 HS Ossenzijl
Telefoon
06-21286789 / 06-12618904
Online
www.weerribben.eu/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook