Hoeve Montigny

hoeve Montigny beschikt over 2 groepsaccommodaties, een camping, het boerenlogement: kamers en appartementen met "Bed & Breakfast" (ontbijt met verse streekproducten). Er worden rondleidingen gegeven over het bedrijf (op aanvraag). Hoeve Montigny is een prima uitvalbasis voor afwisselende fiets-, wandel- en vaartochten, wij hebben diverse routes door Giethoorn en omgeving.

Op onze goed uitgeruste camping zijn 35 ruime kampeerplaatsen. Het geheel is voorzien van een mooie grasmat en wordt omringd door beschutte beplanting. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin aanwezig. Tevens vindt u hier alle noodzakelijke voorzieningen zoals: goed sanitair, warm water, afgesloten fietsenstallling. Euro-aansluiting (6 ampere). Honden zijn toegestaan maar dan wel aangelijnd. Gratis wifi

Bed & breakfasts

In het sfeervolle boerenlogement van Hoeve Montigny vindt u 10 stijlvolle 2 à 3 persoons kamers die voorzien zijn van eigen sanitair. Waarvan 3 meerpersoonskamers met apart keukenblokje met daarin aanwezig: een magnetron, koelkast mogelijkheid om zelf koffie en thee te zetten. Tijdens het heerlijke ontbijt maakt u kennis met diverse verse streekproducten. Prijzen: € 35,00 p.p.p.n. (min. 2 nachten) € 37,50 p.p.p.n. (voor 1 nacht) Prijzen exclusief toeristenbelasting. In het boerenlogement zijn geen huisdieren toegestaan.

Contact

Adres
Kanaaldijk 5
8355 VH Giethoorn
Telefoon
0521-361483
Online
www.hoevemontigny.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook