Bed & Breakfast Het Leeuwterveld

Aan de rand van het Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt ons Bed & Breakfast Het Leeuwterveld. Uitermate geschikt voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.

Foto's & Video's

Bed & Breakfast Het Leeuwterveld is landelijk gelegen aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden, nabij Sint Jansklooster en Vollenhove. Uitermate geschikt voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.

Wij hebben afgelopen weken onze B&B 'coronaproof' gemaakt en verwelkomen weer gasten! Hieronder vertellen wij graag wat onze maatregelen zijn:

Reserveren kan zoals gebruikelijk; online, per email of telefonisch. Wij vertrouwen op uw eigen verantwoordelijkheid, dat u thuis blijft wanneer u luchtwegklachten en/of koorts heeft.

Op Het Leeuwterveld beschikken alle gastenkamers over privésanitair, eigen toegangsdeur en terras. Buiten zullen wij u wijzen op de looppaden en de parkeerplaats die u kunt gebruiken om zo min mogelijk met andere gasten in contact te komen. Ook tijdens het contact met ons als eigenaren, bij de ontvangst, het ontbijt en uw vertrek houden wij ons aan de 1,5 meter afstand. Het ontbijt kunt u bij mooi weer gebruiken op het terras en bij minder mooi weer op uw kamer (dienblad voor de deur). Wij zullen extra aandacht besteden aan het ontsmetten en schoonmaken van de kamers. Voor het diner geven wij u graag informatie over de restaurants in de buurt die vanwege de omstandigheden een afhaalservice hebben. Een 'maaltijd van de dag' bij ons nuttigen behoort tot de mogelijkheidheden mits u dit tijdig aangeeft.

Op deze manier verheugen wij ons op uw komst als gast en zullen onze uiterste best doen om ondanks de omstandigheden er een gezellige zomer van te maken!

Froukje & Elbert

Contact

Adres
Leeuwte 23
8326 AA Sint Jansklooster
Telefoon
06-18995420
Online
www.leeuwterveld.nl
E-mail
Facebook

Tip je vrienden

twitter facebook