Appartementen Boerderij "de Veurdeale"

De Veurdeale ligt in het karakteristieke dorp Havelte in Drenthe. Wij zijn een sfeervol adres voor 20 tot 100 personen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en andere zakelijke dienstverlening in Drenthe of Overijssel.

articulieren Bij ons kunt u terecht voor familiefeesten zoals een verjaardag, bruiloft, jubileum, reünie of het jaarlijkse familie-uitje. Door deze feesten te combineren met één van de vele binnenactiviteiten en/of buitenactiviteiten, belooft het een dag vol plezier en gezelligheid te worden. Weer of geen weer.

Bedrijven Voor de zakelijke markt bieden we op minstens zoveel! Voor conferenties, vergaderingen of voor symposia kunnen er groepen vanaf 10 personen terecht. In ons restaurantgedeelte zijn een laptop, beamer en scherm gratis beschikbaar! Ons onderkomen is gelegen aan het terras, waardoor u dus ook uw bijeenkomst buiten kunt houden. Wij zorgen er voor dat uw bijeenkomst een gegarandeerd succes wordt! Wanneer het laat wordt... Hebben wij een aantal prachtige appartementen die wij tegen een eerlijke prijs verhuren. Overnacht in het mooie Drenthe en kom volledig tot rust... Tenslotte kunnen wij uw evenement ook volledig cateren. Onze catering staat al jaren prima bekend...

Wij bieden u de luxe en het comfort van nu met de sfeer van toen...

Bed and Breakfast de Veurdeale

Onze Bed and Breakfast in Havelte is de ultieme plek om uit de hectiek van het hedendaagse leven te komen. Alleen, met z'n 2en, met uw gezin of met een groep. Onze appartementen zijn voorzien van alle comfort, met nog de oude elementen van het vroegere boerenleven behouden. Elk appartement heeft een eigen terras. Tevens beschikt het over kabel-tv, gratis Wifi en veel privacy.

Contact

Adres
Veendijk 2
7971 RR Havelte
Telefoon
0521-342732 / 0651192669
Online
www.deveurdeale.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook