De Vrijstaten

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat u deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

“Vakantie in de vrije natuur van Nationaal Park ‘Weerribben-Wieden’. Waar rust, ruimte en natuur samenkomen.”

De smalle weg langs ons perceel is de enige toegangsweg naar het dorp Kalenberg, c.a twee kilometer verderop midden in de Weerribben. We genieten dagelijks van een fenomenaal uitzicht over de veenplassen (trekgaten) met wuivende rietpluimen en vele vogels. Hier vind je nog rust en stilte die slechts doorbroken wordt door het geluid van zwanen, ganzen en aalscholvers. Het waterrijke gebied voor onze deur wordt op de kadastrale kaart aangeduid als de 'Vrijstaten'. Een naam met een historische oorsprong.

Onze B&B beschikt over twee afzonderlijke accommodaties: een stijlvol appartement en een vrijstaand vakantiehuis. Het erf ligt verscholen tussen het riet en biedt veel buitenruimte om ongestoord van de zon en natuur te genieten. Beide locaties kunnen geboekt worden voor korte uitstapjes in combinatie met een ontbijt maar zijn met een volledig uitgeruste keuken en badkamer ook geschikt als zelfstandig vakantiehuis voor een langere periode.

Contact

Adres
Hoogeweg 7
8377 EL Kalenberg
Telefoon
0541-680827
Online
www.devrijstaten.nl
E-mail
Facebook

Tip je vrienden

twitter facebook