Snel Thuis

Geniet van de knusse gezelligheid, de verse eitjes van onze kippen en natuurlijk van de uiteenlopende recreatiemogelijkheden in de Weerribben!

Foto's & Video's

In het gezellige centrum van Oldemarkt, nabij de Weerribben en Giethoorn, vindt u onze Bed & Breakfast "Snel thuis". De voormalige stadsboerderij uit 1779 beschikt over twee gastenkamers. Beide kamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings, en een prive badkamer met toilet douche en wastafel. De fijne ontbijtkamer en de sfeervolle binnentuin maken het plaatje compleet. Hier verwelkomen wij u graag om u te laten genieten van onze fijne plek en alles wat de omgeving te bieden heeft.

Vanuit onze B&B wandelt u zo het dorp in. Hier kunt u een lekker hapje eten of rondneuzen bij de gezellige winkels. Ook de haven, het monumentale veerhuis en het marktplein zijn om de hoek!

Oldemarkt is omgeven door prachtige natuurgebieden. Zo grenst ons mooie dorp aan de Weerribben, de Wieden, de Rottige Meenthe en het Drents-Friese Wold. Fietsen, wandelen en varen zijn de perfecte uitjes om deze natuurgebieden te ontdekken. Het welbekende Giethoorn, maar ook plaatsen als Vollenhove, Blokzijl en Kalenberg zijn erg leuk om te bezoeken.

Contact

Adres
Kruisstraat 38
8375 BG Oldemarkt
Telefoon
06-50625091
Online
www.snelthuis-weerribben.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook