navigatie overslaan

B&B De Stadssingel

Historisch overnachten kan bij ons in de gloednieuwe luxe B&B De Stadssingel. Een stijlvol Rijksmonument uit 1886 in het vestingstadje Steenwijk in de kop van Overijssel. Het prachtige gerenoveerde rijksmonument was ooit een dokterspraktijk en nu een B&B met 4 gastenkamers.

speciaal voor jou

Historisch overnachten kan bij ons in de gloednieuwe luxe B&B De Stadssingel. Een stijlvol Rijksmonument uit 1886 in het vestingstadje Steenwijk in de kop van Overijssel.

Het prachtige gerenoveerde rijksmonument was ooit een dokterspraktijk en nu een B&B met 4 gastenkamers met de stijl van een luxe Boutique Hotel. Je vindt ons in het historische centrum, met aan de achterzijde de tuin die grenst aan het prachtige park Rams Woerthe. Op de eerste verdieping zijn 4 ruime kamers, waar je heerlijk kunt genieten van de historie van toen met het comfort van nu. Droom weg op de grote boxspring, onder de frisse witte lakens en laat je 's ochtends wekken door de geur van verse broodjes uit de oven. Het ontbijt is een feestje waardoor je de dag goed begint en kunt gaan genieten van de prachtige omgeving.

In de omgeving van Steenwijk is genoeg te beleven! Het vestingstadje is gelegen bij natuurgebied De Weerribben en De Wieden met vele fiets- en wandelpaden. Ook in Steenwijk kun je genieten van het gezellige aanbod van winkels, terrassen en een ruime keus aan restaurants. Verrijk je verblijf in B&B De Stadssingel met een avondje theater, dat zich op loopafstand bevindt.

Wist je dat je bij ons je eigen arrangementen kunt samenstellen, waardoor je verblijf een onvergetelijke beleving wordt? Speciale wensen kunnen altijd overlegd worden, we denken graag met je mee!

Kamer: Old Romance
Prijs: 109,- per nacht voor 2 personen

Kamer: Love Bird
Prijs: 109,- per nacht voor 2 personen

Kamer: Little Green
Prijs: 79,- per nacht voor 2 personen

Kamer Shabby Chic
Prijs: 99,- per nacht voor 2 personen

(Ontbijt 10,- p.p.p.n.)