Camperplaats Haamstede

Camperplaats Haamstede, een prachtige camperplaats met verharde plaatsen voor circa 40 campers. Camperplaats “Haamstede” is landelijk gelegen aan het brede kanaal van Giethoorn naar Steenwijk.

Foto's & Video's

Camperplaats “Haamstede” is landelijk gelegen aan het brede kanaal van Giethoorn naar Steenwijk. De camperplaats bevindt zich op 1 km afstand van het centrum van het bijzonder waterrijke dorpje Giethoorn met zijn grachten.

Giethoorn wordt ook wel genoemd: “Hollands Venetië” en ligt in de Kop van Overijssel in het Nationaal Park Wieden-Weerribben. Nabij gelegen plaatsen zijn: Wanneperveen, Belt-Schutsloot, Meppel, Steenwijk, Blokzijl, Vollenhove en St. Jansklooster. Camperplaats “Haamstede” is geopend van: 1 maart tot 15 november.

Het appartement in de boerderij is beschikbaar voor 2 personen en kan gedurende het gehele jaar gehuurd worden voor een nacht, weekend, midweek of gehele week.Ook is in het voorhuis van de boerderij een kamer beschikbaar voor 2 pers. incl. toilet.

Camperplaats Haamstede

Camperplaats "Haamstede", Prachtige camperplaats met verharde plaatsen voor circa 40 campers. Gelegen aan het brede Kanaal van Giethoorn naar Steenwijk. Slechts 1 km. afstand van het toeristisch centrum van Giethoorn-Zuid. Deze camperplaats is voorzien van alle moderne gemakken, die nodig zijn voor een relaxed verblijf met uw camper. Faciliteiten zoals: verharde plaatsen, electriciteitspalen, goed geoutilleerde sanitairruimte, gescheiden afval, campersani, lokaal wifi in ontmoetingsruimte met toeristische info.

Contact

Adres
Kanaaldijk 17
8355 VJ Giethoorn
Telefoon
06-29004907
Online
www.haamstedegiethoorn.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook