Hoeve Montigny

hoeve Montigny beschikt over 2 groepsaccommodaties, een camping, het boerenlogement: kamers en appartementen met "Bed & Breakfast" (ontbijt met verse streekproducten). Er worden rondleidingen gegeven over het bedrijf (op aanvraag). Hoeve Montigny is een prima uitvalbasis voor afwisselende fiets-, wandel- en vaartochten, wij hebben diverse routes door Giethoorn en omgeving.

Op onze goed uitgeruste camping zijn 35 ruime kampeerplaatsen. Het geheel is voorzien van een mooie grasmat en wordt omringd door beschutte beplanting. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin aanwezig. Tevens vindt u hier alle noodzakelijke voorzieningen zoals: goed sanitair, warm water, afgesloten fietsenstallling. Euro-aansluiting (6 ampere). Honden zijn toegestaan maar dan wel aangelijnd. Gratis wifi

Campings

Op de goed uitgeruste camping zijn 35 ruime kampeerplaatsen en verharde camperplaatsen. Het geheel is voorzien van een mooie grasmat en wordt omringd door beschutting gevende beplanting. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin. Tevens is er boot- en fietsverhuur, een boerengolf- en jeu de boules baan op de camping aanwezig.

Verder vindt u bij Hoeve Montigny alle noodzakelijke voorzieningen zoals: overdekte fietsenstalling, oplaadpunt electrische fiets, goed sanitair, warm water, Euroaansluiting, wasserette, wifi, stortplaats voor campers en telefoon/fax. Honden zijn aangelijnd toegestaan.

Er is een winkeltje aanwezig met streekproducten.

Contact

Adres
Kanaaldijk 5
8355 VH Giethoorn
Telefoon
0521-361483
Online
www.hoevemontigny.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook