Recreatiecentrum De Kluft

Ervaar de Weerribben bij Recreatiecentrum De Kluft. Wij beschikken over een camping met jachthaven, hotel, restaurant, trekkershutten, Weerribbenlodges en een groepsaccommodatie.

Foto's & Video's

Ook bieden wij tal van mogelijkheden om Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van kano’s, fluisterboten, fietsen en prachtig nieuwe sloepen.

Weerribbenlodges

Sinds 2012 verhuren wij 10 Weerribbenlodges. 5 Vierpersoons met een oppervlakte van ca.42m² en 5 zespersoons van ca.52m² incl. overdekte veranda met daarvoor een groot terras van 36m². Een luxe manier om het campinggevoel te beleven. Door de overdekte veranda kunt u altijd genieten van het uitzicht op het water. Vanaf het terras kunt u zwemmen, vissen en kanöen. Gaat u op vakantie met een sloep? Tot 6 meter kunt u deze uitstekend bij de lodges aanleggen.

Hotel

Ons hotel ligt midden in Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Er zijn diverse mogelijkheden voor wandel-, fiets- en kanoroutes. De prachtige omgeving ademt rust en stilte uit in een gebied van absolute schoonheid en variëteit in flora en fauna.

Wij beschikken over 8 hotelkamers. Het zijn nette ingerichte kamers met douche en toilet. De kamers bevinden zich op de 1e etage, te bereiken middels een trap. Tevens is er op de kamer een televisie aanwezig en kunt u kosteloos gebruik maken van ons WiFi netwerk.

Op de begane grond vindt u het restaurant. Hier vindt iedere ochtend het ontbijt plaats. Het is in de vorm van een lopend buffet en bestaat uit o.a. vers gebakken broodjes, zoet en hartig beleg, koffie, thee en jus d'orange.

Uiteraard kunt u de kamers per nacht reserveren, maar hieronder vindt u meerdaagse arrangementen.

Overnachtingsarrangementen:

  • 3 nachten logies en ontbijt € 107,00*

  • 3 nachten halfpension € 176,00*

  • 4 nachten logies en ontbijt € 140,00*

  • 4 nachten halfpension € 235,00*

En een compleet arrangement om het prachtige gebied te verkennen.

3 daags hotelarrangement "Ontdek de Weerribben" à € 164,00*
Inclusief twee overnachtingen o.b.v. halfpension, één dag huur van een fluisterboot en één dag huur van fietsen.

*Tarief is per persoon op basis van 2 personen per kamer

*Exclusief € 1,40 p.p.p.n. toeristenbelasting / milieukosten

Campings

Recreatiecentrum de Kluft heeft een oppervlakte van ca. 15 hectare. Op het terrein zijn zo'n 275 kampeerplaatsen voor zowel vaste als toeristische gasten. Vrijwel de meeste plaatsen hebben vrij zicht op het water en beschikken over een stroomaansluiting. Tevens is er een trekkersveld speciaal voor tenten, ook prachtig aan het water gelegen. Onze camping heeft centraal gelegen over het terrein een wasserette en goede sanitaire voorzieningen, ook mogelijkheden voor invalide gasten en speciale kinderdouches. Iedere ochtend zijn er verse broodjes verkrijgbaar vanuit onze broodboetiek en vanaf Hemelvaart hebben wij ook de campingwinkel op het jachthaventerrein geopend. Vanaf het middaguur kunt u terecht in onze snackbar en restaurant voor lunch en diner. Voor de kinderen is er een prachtige speeltuin en een strandje met natuurzwemwater en niet te vergeten een recreatieteam voor kinderen t/m 12 jaar.

Contact

Adres
Hoogeweg 26
8376 EM Ossenzijl
Telefoon
0561-477370
Online
www.dekluft.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook