navigatie overslaan

Camping Kleine Belterwijde

De camping is gelegen in het rustieke waterdorp Belt-Schutsloot, temidden van de rietlanden. Dit karakteristieke waterdorp (ontstaan door vervening) heeft de vakantieganger veel te bieden. Een goede indruk krijgt men wanneer u door het dorp en in het Nationaalpark Weerribben-Wieden vaart met de kano (bij ons te huur) of gebruik maakt van de prachtige wandel-, fiets en kanoroutes.

speciaal voor jou

Kano huren?

Voor een leuk dagje weg in de natuur zijn er in ons natuurgebied prachtige kanoroutes. Op de camping hebben we diverse verhuurmogelijkheden, waarbij we naast kano's ook suppen, waterfietsen, fluisterbootjes, ecosloepen en fietsen verhuren

Verhuur accommodaties

Op onze camping kunt u terecht voor het huren van trekkershutten en bungalowtenten met of zonder toilet. Nieuw op onze camping is een supermooie caravan direct aan het meer, kleine belterwijde met een prachtig uitzicht en een XXl bungalow voor 6 tot 8 personen voorzien van vloerverwarming met complete badkamer.

Groepen

Ook voor groepsarrangementen kunt u bij ons terecht vraag bij ons voor de mogelijkheden, e.v.t. een afsluiting met bijvoorbeeld een BBQ.

Hierbij kunt u onze prachtige natuur bewonderen via de weg of op het water en wie weet spot u nog bijzondere vogels zoals de ijsvogel of de kiekendief en de roerdomp. Reeën zult u ongetwijfeld zien bij ons in de natuur en wie weet zelfs nog een otter.

Kortom volop genieten dus.