Hoeve Montigny

hoeve Montigny beschikt over 2 groepsaccommodaties, een camping, het boerenlogement: kamers en appartementen met "Bed & Breakfast" (ontbijt met verse streekproducten). Er worden rondleidingen gegeven over het bedrijf (op aanvraag). Hoeve Montigny is een prima uitvalbasis voor afwisselende fiets-, wandel- en vaartochten, wij hebben diverse routes door Giethoorn en omgeving.

Op onze goed uitgeruste camping zijn 35 ruime kampeerplaatsen. Het geheel is voorzien van een mooie grasmat en wordt omringd door beschutte beplanting. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin aanwezig. Tevens vindt u hier alle noodzakelijke voorzieningen zoals: goed sanitair, warm water, afgesloten fietsenstallling. Euro-aansluiting (6 ampere). Honden zijn toegestaan maar dan wel aangelijnd. Gratis wifi

Groepsaccommodaties

Onze prachtige 5-sterren accommodatie is gebouwd in 2007 en verdeeld in 2 accommodaties: 1 voor 18 personen met 6 slaapkamers en 1 voor 20 personen met 8 slaapkamers. Deze accommodaties kunnen gekoppeld worden voor in totaal 38 personen. De meeste kamers hebben eigen douche en toilet. Voorzieningen per accommodatie: De ruime recreatiezaal is ingericht als gezellige huiskamer. De verblijfsruimte bestaat uit een zithoek en een eethoek, tv met schotelantenne, dvd speler en een muziekinstallatie en diverse spelletjes. De luxe keuken is professioneel ingericht o.a. 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, grote koelkast, magnetron en keukeninventaris. Er is een mooi zonnig terras met barbecue en tuinmeubilair. Ruime sport- en spelvoorzieningen en voor de kinderen is er een leuk speeltuintje. Boerengolf spelen, fietsen en boten huren is ook mogelijk op de boerderij. De accommodatie staat op het terrein bij de boerderij die nog volledig in bedrijf is. Op uw eigen terrein heeft u beschikking over een speeltuin, voetbalveld, basketbalveld, jeu de boules banen, frisbee korf, tafeltennistafel en barbecue. In de groepsaccommodaties is Wifi aanwezig. Huisdieren zijn in de groepsaccommodaties niet toegestaan.

Contact

Adres
Kanaaldijk 5
8355 VH Giethoorn
Telefoon
0521-361483
Online
www.hoevemontigny.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook