Villapark De Weerribben

Een vakantie in een van de woningen van Villapark de Weerribben staat voor rust, ruimte en privacy. Genieten van de prachtige landelijke omgeving.

Foto's & Video's

Genieten van de ruimte, rust en natuur op Villapark de Weerribben! Dit vakantiepark ligt aan de rand van het Nationaal Park Weerribben-Wieden en op steenworp afstand van het populaire dorp Giethoorn. Het vakantiepark beschikt over 4-, 6-, 8- persoonswoningen. Kenmerkend voor deze woningen zijn de rietgedekte daken en de royale tuinen. Verscheidende bungalows liggen aan het water van de visvijvers, waardoor u de mogelijkheid heeft om vanaf de steiger een hengeltje uit te gooien!

Groepsaccommodaties

Ook voor een familiereünie, vriendenweekend of bedrijfsuitje is dit park zeker geschikt. De 16- en 24 persoonswoningen zijn van alle gemakken voorzien. Met zijn allen koken in de woonkeuken, bijkletsen in de woonkamer voor de haard of gezellig samen spelletjes spelen. De huizen beschikken over tweepersoons slaapkamers met eigen televisie en badkamer ensuite. Zo is er ruimte én privacy voor iedereen.

Faciliteiten Naast de vele mogelijkheden die de omgeving heeft te bieden hoeft u zich op het park ook niet te vervelen! Op het vakantiepark bevinden zich de volgende faciliteiten: Een restaurant met snackbar en broodjesservice, padelbaan, volleybalveld, kleinschalig overdekt zwembad, speelzolder, visvijvers, Escape games, fietsverhuur, skelterverhuur, kinderanimatie in de vakanties en een dierenweide.

Meer weten over dit vakantiepark? Neem een kijkje op www.weerribben.com

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 12:00
woensdag 09:00 - 12:00
donderdag 09:00 - 12:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 12:00
zondag gesloten

Contact

Adres
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
Telefoon
0561-451414
Online
www.weerribben.com/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook