Hotel Restaurant Café Geertien

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat horeca en café's eerder moeten sluiten. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld afhalen/bezorgen.

Velen weten het al: de unieke ligging - midden tussen de waterrijke natuurgebieden Wieden en Weerribben - maakt 'Geertien', gelegen in de buurtschap Muggenbeet, tot een van de meest verrassende trefpunten van Noordwest-Overijssel.

Foto's & Video's

Muggenbeet is gelegen aan een schilderachtige vaarroute, welke de verbinding vormt tussen de meren van Noordwest-Overijssel en Friesland. Dat heeft mede de sfeer en ambiance bepaald, want naast het authentieke bruine café 'Geertien' (anno 1825) kunt u goed vertoeven op het lommerrijke zomerterras, waar u een fantastisch uitzicht heeft op voorbij varende schepen.

Muggenbeet is ook een ideale uitvalsbasis voor een wandeling, een fiets- of een kanotocht. Wij adviseren u graag over aantrekkelijke wandel- en fietsroutes in de omgeving. Ook voor de huur van een fiets, kano of boot helpen wij u graag verder.

Contact

Adres
Muggenbeet 3
8356VK Blokzijl
Telefoon
0527-291245
Online
www.geertien.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook