MyHotel Steenwijk

Groothartig, meedenkend en gastvrij… Dit zijn slechts een aantal kernwoorden waar MyHotel Steenwijk voor staat! Bij MyHotel Steenwijk passen ze zich aan jouw wensen aan.

Het ontwerp van MyhotelSteenwijk is geïnspireerd door de omringende omgeving bedoeld om jouw verblijf tot een unieke en comfortabele ervaring te maken. De kamers zijn ruim, de producten zijn van a-kwaliteit en de service is ongeëvenaard. Medewerkers weten dat reizen vermoeiend kan zijn en zij zullen hun best doen om jouw verblijf zo ontspannend en vlot mogelijk te maken

De ruime hotelkamers zijn volledig gerenoveerd en hebben een modern en fris uiterlijk. Het allerbelangrijkste… Héle goede bedden! Bovendien zijn alle kamers verschillend. In de ene kamer kun je na een lange dag helemaal tot rust komen in de loungehoek en in de andere kamer geniet je ’s ochtends van een kopje koffie op het balkon met een rustgevend uitzicht!

MyHotelSteenwijk is gelegen in een prachtige omgeving. Op 12 min rijden van Giethoorn, slechts 14 min van Historisch herkenningspunt Hunebedden Havelte en 19 min rijden naar natuurgebied de Weerribben. Door de locatie in het midden van Noord-Nederland is alles eenvoudig bereikbaar.

Als hotel staan ze niet enkel voor het ontvangen van onze gasten, maar voornamelijk voor de totale belevenis.

Contact

Adres
Oostermeentherand 2 B
8332 JZ Steenwijk
Telefoon
0521-740001
Online
www.myhotelsteenwijk.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook