Overnachten

Weerribben-Wieden is de ideale plek om tijdens een weekendje weg of vakantie te verkennen met de boot. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een boot te huren of je te laten rondvaren, maar in Weerribben-Wieden zijn er ook genoeg mogelijkheden als je je eigen boot wilt meenemen.

Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over of je je boot wel veilig kwijt kunt tijdens je overnachting. Je vindt in Weerribben-Wieden namelijk meerdere gezellige jachthavens waar je met een gerust hart kunt aanmeren en je boot een nachtje kunt achterlaten.

Slapen op en rondom het water

Ontdek bijvoorbeeld eens de jachthavens van Blokzijl en Steenwijk en combineer je overnachting met een toeristisch bezoekje aan deze historische steden. Daarnaast zijn er ook een aantal campings met eigen jachthaven te vinden in Weerribben-Wieden. Zo kun je de hele dag genieten met je boot op het water en ’s avonds na het aanmeren meteen je bed induiken!

Bootje huren?

Heb jij zin in een natuurvakantie of wil je kennis maken met elektrisch varen? Huur een elektrische boot van Natural Yachts en ga op avontuur met als startpunt het prachtige Nationaal Park de Weerribben-Wieden! Of kijk hier voor meer bedrijven om een bootje te huren!

Tip je vrienden

twitter facebook