Jachthaven - Camping - Botenverhuur Aan 't Wiede

Jachthaven-Camping-Botenverhuur Aan ’t Wiede in Wanneperveen, een gemoedelijke watersportcamping midden in het prachtige en uitgestrekte watersport- en natuurgebied Weerribben-Wieden.

Foto's & Video's

Gelegen aan het Belterwiede is dit de ideale locatie voor een heerlijke dag op en aan het water óf een sportieve kano-/ zeilvakantie. U kunt een zeilboot, sup of fluisterboot huren, een nachtje aanleggen in de jachthaven of kamperen op één van de kampeerplaatsen op het trekkersveld.

De Weerribben-Wieden zijn per fiets, boot of wandelend uitstekend te verkennen. Ontdek de prachtige bos-, riet-, en waterlandschappen en de vele pittoreske stadjes en dorpen die deze regio rijk is. De bushalte bevindt zich op 5 minuten lopen, ideaal dus voor u als u per Openbaar Vervoer reist.

Voor een hapje en een drankje kunt u hier terecht bij het Paviljoen. Heerlijk op het terras aan het water met strandje!

Jachthaven

Onze jachthaven ligt aan het prachtige uitgestrekte Belterwiede. Met het Beulakerwiede op korte afstand en talloze vaarverbindingen met onder andere Giethoorn, Blokzijl en Zwartsluis is onze jachthaven een uitvalsbasis van prachtige vaarroutes in één van de mooiste waterrijke gebieden van Nederland. De mogelijkheden zijn enorm. Zo kunt u zelfs richting de Friese meren en het Ketel- en IJsselmeer varen.

Wij hebben 230 vaste ligplaatsen. Passeert u onze prachtige camping en wilt u even een hapje eten bij het gezellige paviljoen of een nachtje overnachten? Dan kunt u in overleg gerust even aanmeren. Wij hebben een paar tijdelijke ligplaatsen voor de wat kleinere boten. Zou u zich voor een tijdelijke ligplaats even vooraf willen aanmelden? Wees welkom!

Openingstijden

Aanwezig/telefonisch bereikbaar tussen 09.00 - 13.00 uur en van 14.00 uur tot 19.00 uur.


Contact

Adres
Veneweg 249
7946LV Wanneperveen
Telefoon
0522-792168 / 06-14685277
Online
campingaantwiede.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook