Recreatiecentrum De Kluft

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat horeca en café's eerder moeten sluiten. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld afhalen/bezorgen.

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ervaar de Weerribben bij Recreatiecentrum De Kluft. Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een camping gelegen aan het water, een jachthaven, hotel, restaurant, trekkershutten, Veenhuisjes, Tiny Houses, Weerribbenlodges en een groepsaccommodatie.

Foto's & Video's

Ook biedt de Kluft tal van mogelijkheden om Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. U kunt terecht voor de verhuur van kano’s, fluisterboten, fietsen en prachtige sloepen

Back to basic bij Recreatiecentrum de Kluft

Dichterbij de natuur komt u niet!

Bent u opzoek naar een lekkere basic overnachtingsplek? Boek dan een trekkershut gelegen op Recreatiecentrum de Kluft.

Een leuke, knusse accommodatie om met z'n vieren in te overnachten. Zwaai de deur van de hut open & geniet van het buitenleven. Het water binnen handbereik om te vissen, kanoën of een verkoelende duik te nemen.

Buiten koken, buiten leven!

De trekkershutten zijn gebaseerd op een Noors/Fins idee. Verblijft u in de Koekoek, Vink, Merel, Zwaluw, Reiger, Fuut of Stern en spot u vanuit hier de mooie vogels, vlinders en vissen die Nationaal Park Weerribben-Wieden te bieden heeft?

Contact

Adres
Hoogeweg 26
8376 EM Ossenzijl
Telefoon
0561-477370
Online
www.dekluft.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook