navigatie overslaan

Bodelaeke

Bodelaeke is een beeldbepalend project voor Giethoorn, gelegen aan een privé meer omringd door de prachtige natuur van natuurreservaat Weerribben-Wieden. Het project bestaat uit een vakantiepark, Camperresort en toprestaurant.

Wanneer u vanaf Zwartsluis over de Beulakerweg richting Giethoorn rijdt, ziet u aan de linkerkant deze prachtige uitbreiding van Giethoorn liggen. Als eerste passeert u met het kanaal tussen u het volautomatische fullservice Camperresort. Deze camperplaats beschikt over 99 half verharde plaatsen met aan alle kanten uitzicht over water. Daarnaast ziet u een deel van de ruim 160 luxe recreatiewoningen van het Waterresort. Bij de ingang van het Waterresort Bodelaeke vindt u het toprestaurant van Bodelaeke. Het restaurant is onderdeel van de bekende chefkok Jan Smink en staat garant voor heerlijk eten in een fantastische omgeving.

Waterresort Bodelaeke

De ruim 160 vrijstaande luxe vakantievilla’s aan het water liggen verspreid op ingepolderde schiereilanden in een privé meer. Het park is zeer ruim opgezet op 150 hectare grond en is omgeven door water en indrukwekkende natuur. En van zo'n prachtige omgeving wilt u natuurlijk op zijn best genieten. Vanuit uw mooie ingerichte tuin met groot zonneterras heeft u een subliem uitzicht. Een eigen aanlegsteiger met zwemtrap kan daarbij niet ontbreken zodat u uw eigen boot of sloep kunt meenemen of kunt huren. Onze villa’s zijn standaard al compleet ingericht. Voor extra comfort kunt u bij de meeste typen ook nog kiezen voor een luxe variant met extra badkamer, een wellness variant met sauna of een luxe wellness, met extra badkamer en sauna.

Om de vakantie zorgeloos te beginnen, zorgen wij ervoor dat uw woning bij aankomst er tip top uit ziet en uw bedden zijn opgemaakt.

Onze standaard is luxe: Alle woningen zijn compleet en smaakvol ingericht

  • De meeste woningen zijn voorzien van een knusse gashaard
  • Heel belangrijk: beschikken over snelle Wifi
  • Hebben een smart tv in de living en de meeste slaapkamers
  • Een luxe keuken met o.a. een vaatwasser, magnetron/oven
  • Één of meerdere luxe badkamers en toiletten
  • Veelal een wasmachine/droger en een nespresso koffieapparaat
  • Tuinmeubilair en minimaal 2 privé parkeerplaatsen naast uw deur

website: https://www.bodelaeke.nl/