Vakantiehuis Weerribben - 't Stekje

Zes persoons vakantiehuis op een unieke locatie in het Nationaal Park de Weerribben. Terrassen aan het water. De ideale plek voor een geslaagde vakantie in ieder seizoen.

Foto's & Video's

Terwijl de eendjes met hun kroost langs zwemmen, komt u volledig tot rust in ‘t Stekje. Omgeven door water, met uitzicht op de rietvelden gaat onthaasten als vanzelf.

De voorzijde van het vakantiehuis is gelegen aan de Kalenbergergracht, een schakel in de vaarverbinding Blokzijl, Giethoornsche meer en de Friese waterwegen.

Vanuit de knusse woonkamer met vele ramen en openslaande deuren is er zicht op voorbijvarende boten, vissers, wandelaars en fietsers. Hier is altijd wat te beleven! Aan de zijkant van het huis loopt een vaarroute naar achteren, waar via kleine watertjes de stilte opgezocht kan worden in de unieke natuur van Nationaal park De Weerribben.

Bij aankomst zult u verrast worden door de sfeer van het huis. Het huis is met drie slaapkamers geschikt voor zes personen. Twee gezellige slaapkamers boven en één beneden. Naast een compacte badkamer beschikt iedere slaapkamer heeft over een eigen wasgelegenheid en twee eenpersoonsbedden die naar wens aan of uit elkaar geplaatst kunnen worden.

De leefkeuken met openslaande deuren naar het aangrenzende terras boven het water nodigt uit om samen te genieten van lekker eten met een prachtig uitzicht. De volledig ingerichte keuken met vaatwasser, combimagnetron, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat maakt het plaatje compleet.

Met een beetje geluk spot u hier de ijsvogel of ziet u reeën overzwemmen in de avondschemer.

Contact

Adres
Kalenberg Zuid 16a
8377 HG Kalenberg
Telefoon
06-53398161 / 0575-494616
Online
het-stekje.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook