Recreatiecentrum De Kluft

Ervaar de Weerribben bij Recreatiecentrum De Kluft. Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een camping gelegen aan het water, een jachthaven, hotel, restaurant, trekkershutten, Veenhuisjes, Tiny Houses, Weerribbenlodges en een groepsaccommodatie.

Foto's & Video's

Ook biedt de Kluft tal van mogelijkheden om Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. U kunt terecht voor de verhuur van kano’s, fluisterboten, fietsen en prachtige sloepen

Lekker luxe of back to basic aan het water

Vijf unieke punten: • Middenin Nationaal Park Weerribben-Wieden • Lekker luxe of back to basic • Unieke overnachtingsmogelijkheden voor 4 tot 6 personen • Prachtig uitzicht op het water • Rust en ruimte

Slogan: Lekker luxe of back to basic aan het water

Een lekker luxe vakantie of back to basic in een eenvoudige accommodatie? Recreatiecentrum De Kluft in Ossenzijl biedt alle mogelijkheden. De overeenkomst? Bij de Kluft kijk je altijd uit op het water en je snuift de gezonde lucht van Nationaal Park Weerribben-Wieden op.

Recreatiecentrum De Kluft heeft bijzondere accommodaties die een vakantie onvergetelijk maken. Kies voor luxe of juist een eenvoudig onderkomen. Overnacht bijvoorbeeld in een schitterende Weerribbenlodge of ga voor een karakteristiek streekgevoel in een veenhuisje. Ook de Tiny Houses en trekkershutten van De Kluft zijn prima onderkomens in het groen en aan het water.

Alle accommodaties bieden een adembenemend uitzicht over het water. Spring vanuit de luie stoel het water in voor een verkoelende duik. Verken het gebied per kano, supplank, fiets of elektrische sloep of wandel door de prachtige natuur. Ook hengelsportliefhebbers hebben dankzij al dat water beet bij Recreatiecentrum de Kluft.

Contact

Adres
Hoogeweg 26
8376 EM Ossenzijl
Telefoon
0561-477370
Online
www.dekluft.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook