navigatie overslaan

De Eikenhorst

Het boshuis heeft twee hectare eigen grond. Je hebt tijdens je verblijf een grote tuin én je eigen bos waar je kunt hutten bouwen, wandelen, vogels spotten, of juist helemaal niks doen.

Boshuis de Eikenhorst is een luxe vakantiewoning voor maximaal 30 personen. Het boshuis is voorzien tien slaapkamers, zes badkamers en een zeer ruime woonkamer (125m2) met open haard. In het eetgedeelte kun je gezellig met z’n allen lunchen en dineren. De volledig ingerichte keuken is voorzien een 6-pits fornuis, twee vaatwassers, drie koelkasten, oven en magnetron. Tot slot is er een grote serre met prachtig uitzicht op de tuin en het bos en biedt ruimte voor een borrel of het spelen van spelletjes. Het huis is ideaal voor kleine kinderen, doordat alles op de begane grond is. Is iemand in de groep minder valide? Alles is gelijkvloers, er zijn geen drempels en twee badkamers zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Deze badkamers hebben een verhoogd toilet met beugels. Ook zijn er zes hoog-laag bedden.

Met veel energie wordt er door een klein team voor gezorgd dat dit huis, wat in particuliere handen is, wekelijks blije gasten heeft. Het huis bestaat sinds eind jaren '90 en was in eerste instantie voor 20 personen. Sinds 2019 is het huis voor 30 personen geschikt.

Boshuis De Eikenhorst

Plezier voor 20 tot 30 personen