Rondje J.C. Bloem

 • Type

  Fietsen
 • Afstand

  27,7 km
 • Duur

  1:51
 • Knooppunten

  21
 • Locaties

  3

Deze route neemt je mee terug in de tijd. Fiets vanaf het kerkje in Paasloo over de prachtige landweggetjes en langs kenmerkende houtwallen naar het huis van dichter J.C. Bloem in Kalenberg. Karakteristiek aan deze route zijn de piepkleine vervenershuisjes en tjaskermolens.

Startpunt

Start bij het kerkje in Paasloo en ga rechtsaf (zuidwestelijke richting) de Binnenweg af. Aan het einde van de Binnenweg rechts en vervolgens direct weer links de Paaslooërallee op. Na 400 meter links, en volg nu de borden naar knooppunt 20. Volg vanaf hier de knooppunten verder zoals aangegeven.

 1. Paasloo - kerk

  Paasloo - kerk

  startpunt route

  Start hier in Paasloo en ga rechtsaf (zuidoostelijke richting) de Binnenweg af. Aan het einde van de Binnenweg rechts en vervolgens direct weer links de Paaslooërallee op. Na 400 meter links, en volg nu de borden van het fietsroutenetwerk naar knooppunt 20. Volg vanaf hier de knooppunten v

 2. Huis in Kalenberg

  Huis in Kalenberg

  huis J.C. Bloem

  Zodra je bij knooppunt 14 komt, ga dan eerst even richting knooppunt 10 langs de gracht. Na ruim 500 meter en na 2 bochten, zie je even voor het volgende bruggetje, rechts over het water het voormalig woonhuis van J.C. Bloem. Nu wit geschilderd en met een zeilscheepje tegen de voorgevel.

 3. Hier rechtdoor! Zie tekst.

  Hier rechtdoor! Zie tekst.

  Let op:

  Let op: Vanaf knooppunt 22 na circa 750 meter, 22 rechtdoor via de Eikenlaan - Oosterpaasloërweg om bij de Paasloërweg (N761) uit te komen. Hier linksaf en daarna rechtsaf naar de kerk terug.