Routes in Weerribben-Wieden

Fiets, vaar of wandel dwars door Nationaal Park Weerribben-Wieden en waterdorpen Giethoorn, Belt-Schutsloot en Wanneperveen. In Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove zie je nog de sporen van een rijk vissers- en handelsverleden. Alleen, met de kinderen of je hond, voor een dag of meerdere dagen… Bestel alvast je fiets- en wandelkaarten of huur een bootje zodat je voorbereid op pad kan.

Bestel hier de wandel- en fietskaarten

 1. Weerribben wandelroute

  Weerribben wandelroute

  12,9 km

  3:13

 2. Weldadig Rondje

  Weldadig Rondje

  37,9 km

  2:32

 3. Wieden 1 dag 31 km

  Wieden 1 dag 31 km

  30,6 km

  3:49

 4. Wieden 2 dagen deel 1

  Wieden 2 dagen deel 1

  28,3 km

  3:32

 5. Wieden 2 dagen deel 2

  Wieden 2 dagen deel 2

  29,3 km

  3:40

Ontdek Weerribben-Wieden vanaf het water, op de fiets of wandelend

Trek jij er ook zo graag op uit? Start je fiets-, vaar-, of wandeltocht door Nationaal Park Weerribben-Wieden bij Bezoekerscentrum de Wieden in Sint Jansklooster en Buitencentrum de Weerribben in Ossenzijl. De verschillende vaargeulen, unieke wandelpaden en pittoreske fietsroutes hebben voor iedere avonturier iets te beiden. De schoonheid en stilte van de Weerribben-Wierden ervaar je pas echt als je een van de vele routes door het landschap volgt. Kom je onderweg iets onduidelijks tegen in de bewegwijzering? Of zie je een beschadiging aan onze palen, panelen, borden of stickers?

Laat het ons weten!