Ten Veen tweewielers

Als officieel KOGA, Gazellle, Sparta, Batavus, MultiCycle, Merida, Cube, Cortina en Loekie dealer kunnen wij u een ruime keus aan fietsen bieden: van een elektrische fiets tot een hippe lifestyle fiets; van een sportieve racefiets of mountainbike tot een kinderfiets.

Meer dan 70 jaar evaring!

Ten Veen 2wielers met bedrijven in Oldemarkt, Steenwijk en Wolvega kent zijn oorsprong van direct na de 2e wereld oorlog. “Opa” Klaas ten Veen en zijn broer Koop begonnen toen met de verkoop van fietsen. Later is het bedrijf door zijn zoon Kor en vrouw Jannie overgenomen. Toen heette het bedrijf nog Firma Ten Veen, in 1987 kwam hun zoon Klaas in het bedrijf. In 1999 werd de fietsenwinkel van de familie Hoogma in Steenwijk aangekocht. In 2002 hebben Klaas en zijn vrouw Christien de bedrijven volledig overgenomen en de naam veranderd in Ten Veen 2wielers. In 2016 is de Ten Veen 2wielers familie uitgebreid met een nieuw filiaal in Wolvega.

Nu bestaat Ten Veen 2wielers uit 3 specialistische teams in Oldemarkt, Steenwijk en Wolvega. Dit om u als klant enthousiast, blij en tevreden te maken én houden met uw tweewieler zodat wij u de eerste en later ook de tweede fiets kunnen en mogen verkopen.

Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij een ruime collectie aan accessoires en onderdelen, inclusief sportieve fietskleding. Kom eens kijken!

Contact

Adres
Weerdijk 4
8375 AX Oldemarkt
Telefoon
0561-451285
Online
www.tenveentweewielers.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook