navigatie overslaan

Vakantiepark Giethoorn

Kom op vakantie bij Vakantiepark Giethoorn. Geniet van de rust in een van de luxe waterlodges alle gelegen aan het water inclusief gratis gebruik elektrische sloep!

Vakantie vieren in het prachtige en beroemde waterdorp: Giethoorn – verblijf in een chalet aan het water mét gratis gebruik van een elektrische sloep.

Eropuit in eigen land, waar kan dat nu beter dan in Giethoorn, het Venetië van het Noorden! Bekend om haar kenmerkende bruggetjes, dorpsgrachten en pittoreske huisjes. Waar u geen auto tegenkomt en alles dan ook ter voet, fiets of boot beleeft! Varen is de perfecte manier om de prachtige omgeving van Giethoorn te ontdekken.

Vakantiepark Giethoorn ligt middenin het authentieke centrum van Giethoorn, wat de ideale uitvalbasis is om je vakantie te gaan vieren. De 4-, 6- en 12- persoons chalets zijn van alle gemakken voorzien. Het leukste aan dit vakantiepark is het gratis gebruik van een elektrische sloep bij je vakantie of weekendje weg (vanaf 1 februari tot 1 november en type Tiny House en Lepelaar hotelchalet zijn uitgesloten)! Zo stap je vanuit je eigen tuin zo de boot in, klaar om de omgeving te verkennen.

Op het park treft u een receptie waar u terecht kunt voor informatie over het park en omgeving, fietsverhuur, fiets- en wandelroutes. Verder is er een gezellig eetcafé met heerlijke lunchgerechten, broodjesservice en andere lekkernijen. Bij dit eetcafé bevindt zich ook een speelzolder en ook kunt u hier terecht voor een rondvaart, high tea of ontdek een van de andere leuke activiteiten. Ook kent het vakantiepark een speelschip: een fantastische speeltuin in vorm van een schip!

Op het park bevindt zich een wasserette en alle chalets zijn uitgerust met gratis Wifi!