B&B De WiedenWeide

Rustieke B&B gelegen in het Overijsselse dorp Wanneperveen (bij Giethoorn) in het NP Weerribben-Wieden. De 3 comfortabele, ruime kamers en rolstoelvriendelijke suite bevinden zich in het voorhuis van de boerderij, met aparte opgang. Het ontbijt wordt geserveerd in de tuinkamer( voor B&B gasten) met groot terras. Voor de gasten is er een mooie tuin met ligbedden en uitzicht over de landerijen en Wieden.

Foto's & Video's

De WiedenWeide is een prachtige, rustieke bed & breakfast gelegen in het Overijsselse dorp Wanneperveen (bij Giethoorn), dat ligt in het NP Weerribben-Wieden.

De B&B bevindt zich in het voorhuis, met aparte opgang, van de boerderij van Gise & Riƫtta en beschikt over 3 gezellige en comfortabele B&B-kamers en een luxe suite voor 4 personen.

Het ontbijt wordt geserveerd door de gastvrouw in de tuinkamer met groot terras en uitzicht over de landerijen. De gasten van 'De WiedenWeide" mogen gebruik maken van de tuinkamer en kunnen hier genieten van het mooie uitzicht op de landerijen.

www.wiedenweide.nl voor meer informatie.

Openingstijden

Het gehele jaar geopend. Voor inchecktijden en telefonische bereikbaarheid verwijzen wij u naar onze website www.wiedenweide.nl


Contact

Adres
Veneweg 39
7946LC Wanneperveen
Telefoon
06-46033433
Online
wiedenweide.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook