Activiteiten

Comfortabel varen en optimaal genieten van het gezelschap aan boord? Met een krachtige elektrische sloep of een fluisterboot wordt iedere vaartocht een unieke ervaring.

De sloepen in de regio zijn speciaal ontworpen voor de vaarwateren van Nationaal Park Weerribben-Wieden Met de elektrische aandrijving glijdt de sloep geruisloos door het water. Zo geniet je met een sloep of fluisterboot fluisterstil van jouw gezelschap en de wonderschone natuur!

Luxe en eenvoudige bediening

Nog nooit gevaren? Een sloep of fluisterboot is eenvoudig te bedienen en een vaarbewijs is niet nodig. Na een korte uitleg ben je klaar voor een vaartocht door Weerribben-Wieden. Veel sloepen zijn voor één dag of dagdeel te huur. Dat is handig voor een eerste kennismaking. Bekijk hier de verhuurpunten.

GPS of routekaart

In de hele regio zijn sloepen te huur. Een aantal sloepen beschikt over gps-routebegeleiding. Het beeldscherm aan boord geeft de exacte vaarroute aan. De gps-routebegeleiding leidt je over de honderden vaarten, kanalen en meren. Met een routekaart is het ook prima navigeren of volg één van de uitgezette routes.

Tip je vrienden

twitter facebook