Bed & Boot Mol Groenewegen

Genieten van Giethoorn begint bij Bed & Boot Mol Groenewegen

Foto's & Video's

U kunt er verblijven op één van de mooiste locaties van het dorp in een 1-8 pers. appartement of 2 pers. vakantiehuisje. Ook kunt u bij Bed & Boot Mol Groenewegen aan de dorpsgracht fluisterboten, e-sloepen, (zeil)punters en kano’s huren. Per uur en per dag of meerdaags.

Kano-avontuur Kop van Overijssel

Bed & Boot Mol Groenewegen verhuurt 1- en 2-pers. kajaks en 2- en 3-pers. Canadese kano's. Per uur, per dag en meerdaags. U krijgt goede uitleg/instruktie en een duidelijke kaart mee evenals tonnetjes voor de mob. telefoon e.d., kinderzwemvestjes en evt. spatzeilen.

Voor de meerdaagse tochten: incl. waterdichte tonnen en tassen, spatzeilen voor de kajaks en zwemvesten voor jong en oud. Mol Groenewegen is gespecialiseerd in meerdaagse kano trektochten met overnachting op de route in trekkershut, eigen tent of gereedstaande tent.

Overnachten aan de dorpsgracht

Slapen aan de dorpsgracht van Giethoorn! De comfortabele rietgedekte vakantiewoningen zijn sfeervol ingericht. En rustig gelegen aan een ruime tuin uitlopend op eigen natuurgebied in hartje Giethoorn. Wakker worden in een bijzondere omgeving!

Aangenaam appartement in hartje Giethoorn

U vindt Bed & Boot Mol Groenewegen in het centrum van Giethoorn, met de prachtig aangelegde tuinen en typische bruggetjes. Het 1-8 pers. appartement in deze verbouwde boerderij is nieuw gebouwd, ruim, sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

Ideale startplaats voor uw boottocht

Bed & Boot Mol Groenewegen is de ideale startplaats voor uw boottocht door de gezelligheid van Giethoorn en de rust en de ruimte van de natuur in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Verhuur van fluisterboten, e-sloepen, punters en kano’s. Mol Groenewegen is gespecialiseerd in meerdaagse kanotrektochten.

Contact

Adres
Binnenpad 28
8355 BR Giethoorn
Telefoon
0521-361359 / 06-44994037
Online
fluisterboot.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook