Bed & Boot Mol/Groenewegen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Genieten van Giethoorn .. begint bij Bed & Boot Mol/Groenewegen, wakker worden in een bijzondere omgeving! In het centrum van Giethoorn, met de prachtig aangelegde tuinen en typische bruggetjes, vindt u Bed & Boot Mol/Groenewegen.

Foto's & Video's

In het centrum van Giethoorn, met de prachtig aangelegde tuinen en typische bruggetjes, vindt u Bed & Boot Mol/Groenewegen. In onze in het voorjaar van 2014 geheel verbouwde B&B boerderij met sfeervol ingerichte kamers kunt u genieten van een goede nachtrust en een uitstekend ontbijtbuffet of zelfverzorgend in 8-persoons luxe appartement met o.a. ir sauna of 2- of 4-pers. vakantiehuisje. Free wifi op het gehele erf.

Per fluisterboot, fiets, e-bike of kano kunt u heerlijk de omgeving van Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden verkennen. Fiets-, wandel- en waterkaarten staan tot uw beschikking.

Vakantiewoningen & lodges

Er zijn tevens 8-persoons appartementen aanwezig!

Contact

Adres
Binnenpad 28
8355 BR Giethoorn
Telefoon
0521-361359
Online
molgroenewegen.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook