't Binnenhof

In het dorp Paasloo aan de rand van het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden vindt u ons sfeervolle Café-Restaurant 't Binnenhof.

Foto's & Video's

In het dorp Paasloo aan de rand van het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden vindt u ons sfeervolle Café-Restaurant 't Binnenhof.

Tijdens uw fietstocht trek in een kop koffie met een lekker stuk appeltaart? Zin in een heerlijke lunch of diner? Café-Restaurant 't Binnenhof is er de perfecte locatie voor. Wij zijn een erkende trouwlocatie. Zo kunt u trouwen en uw feest geven op dezelfde lokantie. U kunt hier een feest vieren met een gezelschap tot wel 225 personen.En u heeft de mogenlijkheid om hier te overnachten. Verder hebben wij veel faciliteiten zoals een overdekt zwembad, tennisbaan en een geheel verniewde speeltuin. Ook leuk voor het houden van een kinderfeestje. Verder kunt u bij ons terecht voor: BBQ, gourmet, afhaalmaaltijden, catering mogelijkheden, High Tea en buffetten.

Wij staan open voor ideeën en suggesties. Uw gastvrouw Trienke Groenestege en gastheer Roel van Hoorn heten u van harte welkom!

Groepsuitjes & familieuitjes

Op zoek naar een locatie voor uw familiedag of groepsuitje in Overijssel?

Bij ‘t Binnenhof beleeft u een unieke dag uit met uw familie of gezin, waarbij niks moet en veel mag. Lekker ontspannen borrelen op het terras of in het café, terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad, speeltuin met airtrampoline, speelzolder met ballenbak of andere faciliteiten. U kunt ook zelf gebruik maken van het zwembad, jeu de boules, boerengolf, boerenbowlen, voetgolf, poolvoetbal, megatwister, darts of andere sportfaciliteiten. U sluit de dag af met een drie-gangendiner, barbecue of buffet.

Daarnaast kunt u kiezen uit meer dan 30 verschillende activiteiten! Van het spelen van een escape room tot hilarische boerenactiviteiten en van Virtual reality games tot een huifkartocht – bij Restaurant ‘t Binnenhof boek je de leukste arrangementen voor groepen, families en vriendenuitjes.

Contact

Adres
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
Telefoon
0561-452992
Online
www.binnenhofpaasloo.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook