De Groene Wensboot

De Groene Wens Boot is een fluisterboot én speciaal gebouwd voor mensen met een fysieke beperking, die samen met hun vrienden of familie een dag willen genieten van de natuur in Nationaal Park de Weerribben-Wieden.

Foto's & Video's

De Groene Wens Boot is een fluisterboot én speciaal gebouwd voor mensen met een fysieke beperking, die samen met hun vrienden of familie willen genieten van de natuur in Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De Groene Wens Boot ligt bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer in Ossenzijl. De boot wordt bestuurd door ervaren schippers.

Bij het ontwerp van onze Groene Wens Boot (fluisterboot) zijn we uitgegaan van de mogelijkheden van gasten met een beperking. De boot is zo ingericht dat iedereen optimaal van de vaartocht kan genieten. Ook mensen in een (rol)bed kunnen probleemloos aan en van boord.

De Groene Wens Boot is geen rondvaartboot met een vaste route; u bepaalt zelf in overleg met de schipper de vaarroute van uw dag. Wilt u graag naar een stil plekje om in alle rust vogels te spotten, of onderweg gezellig een terrasje pakken, of wilt u juist zoveel mogelijk van de omgeving zien, de schippers weten precies wat er mogelijk is.

Voor meer informatie kijk op de website. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons gerust mailen of bellen.

Openingstijden

Er kan elke dag gevaren worden tussen 10 en 18 uur in de periode van april t/m oktober.


Contact

Adres
Hoogeweg 27
8376 EM Ossenzijl
Telefoon
06-83593902
Online
www.groenewensboot.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook