Galerie 'Beeldschoon' bij De Pol

Hedendaags Beeldende Kunst. Bezoek onze Kunstgalerie 'Beeldschoon' en u treft een ruim aanbod waarbij kunstenaars zich onderscheiden in materialen en disciplines. Kunst van hoge kwaliteit. Deelnemende kunstenaars: zie website

De Galerie met aangrenzende beeldentuin is het gehele jaar op afspraak te bezoeken. Graag even een belletje. U bent van harte welkom!

Galerie 'Beeldschoon' selecteert kunstenaars op eigenheid en professionaliteit. Hedendaagse Kunst gaat over wat de kunstenaar bezig houdt of uit wilt dragen.

Met Theeschenkerij De Maartjestuin in Eesveen (5 km van De Pol) hebben wij een Beeldschoon Kunst-tuin-arrangement. Meer info op onze website bij Weldadigoord/kunstarrangementen.

Onze locatie is ook in het Beeldschoon & Weldadig KunstRondje op afspraak te bezoeken. Dit door ons gemaakt KunstRondje kunt u met de fiets of met de auto maken en loopt door Overijssel, Drenthe en Friesland en is 49 km. Bij de deelnemende Weldadig-Oord-locaties zijn binnen-en buiten Beeldschone kunstwerken te bewonderen. Folder te downloaden op onze website of gratis verkrijgbaar bij de locaties.

Openingstijden

Galerie 'Beeldschoon' is het gehele jaar op afspraak te bezoeken.


Contact

Adres
Löhnislaan 4
8337 KG De Pol
Telefoon
06-30332868
Online
expositie-beeldschoon.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook