Gloria Maris Giethoorn

Deze bijzondere winkel, waar je o.a. exclusieve parel- en schelpsieraden kunt vinden, ligt in het centrum van Giethoorn en bestaat al sinds 1979. Leuk voor jong en oud! Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens gezellig langs bij het pareltje van Giethoorn! Binnenpad 115, Giethoorn.

Foto's & Video's

In Gloria Maris kun je de wonderlijke schoonheid die de natuur onder water voortbrengt bekijken. Je vindt er schelpen in de vele variaties, vormen en kleuren. Ook te zien is de bijzondere schelp de ‘Gloria Maris’, waarnaar het schelpenparadijs vernoemd is.

Stap eens binnen bij “het pareltje van Giethoorn” en droom weg in deze prachtige onderwaterwereld. Voor kinderen is een bezoek aan de galerie een ware beleving.

Het Schelpenparadijs ligt in het oude dorp Giethoorn, te midden van de vele vonders en bruggen, boerderijen en de smalle grachtjes. Gloria Maris bevindt zich direct aan de dorpsgracht in het centrum van Giethoorn, het ‘Venetië van het Noorden’.

Binnen vindt je een unieke collectie sieraden, gemaakt van parels en schelpen en diverse cadeau artikelen zoals woondecoraties en siervoorwerpen van en uit de zee.

Gloria Maris.. 'Het Pareltje van Giethoorn'.

Contact

Adres
Binnenpad 115
8355 BV Giethoorn
Telefoon
0521-361582 / 0621665741
Online
www.gloria-maris.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook